Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Mantenir la categoria, objectiu del sènior masculí de bàsquet

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Mantenir la categoria, objectiu del sènior masculí de bàsquet

 

 

El conjunt de Vicente Gómez s’estrenarà diumenge a casa contra el Clotet Suzuki Sant Boi (19.00h)

 

 

El sènior masculí de bàsquet del Club Natació Terrassa afronta la temporada amb una fita concreta a l’horitzó: mantenir-se a Copa Catalunya. El conjunt de Vicente Gómez encara la campanya amb l’objectiu de la permanència, atès que, tal com succeeix amb la categoria femenina, el sistema de competició s’ha endurit notablement i preveu fins a nou descensos.

“Estarem contents si ens quedem un any més a Copa”, confessa el tècnic, que remarca l’alt nivell de la competició. “Tots els equips són de qualitat. Els vas mirant i tots et semblen bons”. Dit això, Gómez afirma que tothom arrenca del mateix punt i que, en un calendari amb tants partits, “la competició t’acaba posant en el teu lloc”.

El planter del sènior masculí de bàsquet compta amb dues cares noves, l’escorta Sergi Casau, de 20 anys, i el base Sergi Prat, de 23 anys, que han d’aportar “joventut i ambició”. Gómez també disposarà dels germans Jan i Pol Hagenaers, que van fer un pas al costat la temporada passada amb motiu de la pandèmia i que s’han reincorporat al grup. “Han tornat molt bé físicament”.

 

Trenta-sis equips

 

La Copa Catalunya 2021-2022 aplega trenta-sis equips que es divideixen en tres grups de dotze. El CN Terrassa milita en el grup 2. La primera fase consta d’una lliga a doble volta. Els quatre primers de cada grup es classifiquen per disputar la fase d’ascens, mentre que la resta passen a jugar per evitar el descens. Es formaran sis grups de quatre equips, que s’enfrontaran també en una lliga a doble volta, a la qual s’arribarà net, és a dir, no comptaran els resultats assolits en la primera fase. L’últim de cada grup baixarà de forma directa, mentre que el penúltim de cada grup jugarà un play-out per la permanència. D’aquesta manera, perdran la categoria un total de nou equips, els sis cuers i els tres perdedors del play-out.

L’entrenador egarenc subratlla la importància del factor mental. “Tenint en compte el sistema de competició, cal ser forts en aquest aspecte. Si estàs en una dinàmica negativa en la primera fase, cal ser capaç de passar pàgina ràpidament”. Quant al grup, Gómez assegura que és complicat assenyalar els favorits, ja que “hi ha hagut molts moviments a les plantilles i cal anar veient els equips”. Creu que no hi ha un conjunt clarament dominador i esmenta el CB Ripollet, el CB Cerdanyola Al Dia i el Terra Endins CB Vilatorrada com a candidats a la part alta.

 

Un vell conegut per començar

 

L’equip debutarà diumenge a casa contra el Clotet Suzuki Sant Boi (19.00h). “És un vell conegut. Ens hem enfrontat sovint els darrers anys i els precedents no són dolents, però el passat no compta. Venen de fer una gran temporada, ja que van classificar-se per a Final a Vuit i han incorporat jugadors de qualitat”.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).