Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Quarts en la III SE Cup

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’infantil masculí de waterpolo, quart en la III Santa Eulàlia Cup

 

L’infantil masculí de waterpolo va assolir el quart lloc en la III Santa Eulàlia Cup, un torneig infantil de waterpolo que va tenir lloc el cap de setmana passat a L’Hospitalet de Llobregat.

L’equip entrenat per Sergi Mora va finalitzar la primera fase com a líder del grup A després de vèncer el CN Vallirana (17-1) i el CN Sabadell (7-4). En semifinals, els egarencs van creuar-se amb el CE Mediterrani, líder del grup C, que va imposar-se per 10 a 4 en un matx en què el CN Terrassa no va trobar el camí de la porteria rival. Posteriorment, en la final de consolació, els de Sergi Mora van perdre contra el CN Barcelona per 10 a 6.

L’infantil masculí de waterpolo que ha estat quart a la Santa Eulàlia Cup està format per Sam Herrera, Isaac Alcaraz, Daniel Rodríguez, Adrián Vargas, Adrià Moreno, Biel Garcia, Martí Dalmases, Aleix Pàmies, Guillem Comas, Dani Díaz, Pablo de Amos, Pol Pastor, Dorian Acuña i Albert Sabadell.

 

Cinquena posició per a l’infantil femení

 

El club va presentar un segon equip en aquesta competició, l’infantil femení, que va obtenir la cinquena posició. El conjunt de Jordi Busquets va debutar amb un empat a cinc contra el CN Atlètic-Barceloneta i, posteriorment, va perdre contra el CE Mediterrani (11-3). En la segona fase, les egarenques van enfrontar-se al CN Mataró, contra el qual van caure per 6 a 4. En el partit per la cinquena i sisena posició, el CN Terrassa va derrotar l’AE Santa Eulàlia per 10 a 3.

L’infantil femení de waterpolo que ha estat cinquè a la Santa Eulàlia Cup està integrat per Ainhoa Albacete, Lucía Andrés, Esther Arcas, Eli Carmona, Ivet Fernández, Laura Ferrer, Martina Gil, Claudia González, Ainoa Gorres, Joanna Padilla, Carlota Pérez, Marta Piqué, Daniela Quinzada, Sara Quirante i Emma Vera.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.