Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

L’esquerrana Blanca Goset…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’esquerrana Blanca Goset, segona alta del sènior femení de waterpolo

La barcelonina, de 20 anys, procedeix del CE Mediterrani

 

Segona incorporació del sènior femení de waterpolo 2018-2019. Després de l’alta de Claudia Abad anunciada la setmana passada, el conjunt de Xavi Pérez comptarà amb una altra novetat de cara a la temporada vinent. Es tracta de Blanca Goset, una jugadora esquerrana de 20 anys que ha militat durant tota la seva trajectòria al CE Mediterrani.

El tècnic egarenc defineix Goset com una waterpolista “amb molt gol”, que destaca per la seva sortida al contracop i pel seu u contra u. “És una jugadora que porto temps seguint, ja que l’he tinguda diverses vegades amb la selecció espanyola i sé què pot donar a l’equip”. Pérez remarca la seva condició d’esquerrana. “Des de la retirada de la María Cifuentes que no en teníem. Realment, és un argument ofensiu molt interessant, atès que ens amplia el ventall de possibilitats en atac”.

Per la seva banda, Goset es mostra “molt contenta” i expectant per iniciar una nova etapa en la seva carrera esportiva que li permeti assolir nous objectius. “Després de tota una vida al Mediterrani, m’agrada l’aposta que fa el CN Terrassa per mi i crec que és la millor opció per al meu futur”. La waterpolista barcelonina explica que la presència de Xavi Pérez a la banqueta ha esdevingut clau per prendre la decisió. “Em coneix bé i sap com treballo”. Goset juga pel lateral i extrem dret, per les posicions u i dos, i es descriu com “explosiva, amb caràcter i molt competitiva”.

 

Un fruit de la pedrera del CE Mediterrani

 

Blanca Goset Reche va néixer a Barcelona el 28 de setembre de 1998. La seva trajectòria esportiva es limita al CE Mediterrani, club en què va entrar de ben petita a partir dels cursets de natació. Amb el conjunt del barri de Sants, va aconseguir diverses medalles en campionats d’Espanya de categories inferiors.

Amb la selecció espanyola, Goset s’ha penjat tres medalles internacionals. L’any 2015, va obtenir la medalla de plata als Jocs Europeus de Bakú (Azerbaidjan). L’estiu següent, l’any 2016, va assolir una nova medalla de plata en el Campionat d’Europa Júnior de La Haia (Holanda) sota les ordres de Xavi Pérez. També el 2016, el mes de desembre, va fer-se amb una tercera medalla de plata en el Campionat del Món Juvenil d’Auckland (Nova Zelanda). L’estiu passat, i novament amb Xavi Pérez com a seleccionador, va prendre part en el Campionat del Món Júnior de Volos (Grècia), en el qual va classificar-se en quart lloc.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.