Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

L’Espanyol i el Barça…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’Espanyol i el Barça, guanyadors del 26è Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base

Els blanc-i-blaus s’imposen en categoria cadet i infantil i els blaugrana vencen en categoria aleví

 

L’Espanyol i el Barça van esdevenir els guanyadors del 26è Torneig Hyundai Solmacar de Futbol Base del Club Natació Terrassa que va celebrar-se el cap de setmana. Els blanc-i-blaus van fer-se amb el títol en les categories cadet i infantil i l’equip blaugrana va imposar-se en categoria aleví. Com és habitual, la competició va gaudir d’una magnífica afluència de públic, especialment dissabte i diumenge, i d’un nivell de qualitat excel·lent, gràcies a la presència de la pedrera de tres clubs de primer nivell, Barça, Espanyol i Celta de Vigo, i d’altres clubs amb prestigi en categories inferiors com la Damm o el Cornellà.

 

Victòria de l’Espanyol en categoria cadet

 

L’Espanyol va aconseguir el títol en categoria cadet després de guanyar els tres partits que va disputar i sumar els nou punts en joc. Va derrotar la Damm per 2 a 1, el CN Terrassa per 1 a 0 i el Cornellà per 3 a 1. El conjunt del Baix Llobregat va acabar segon amb quatre punts fruit del triomf contra la Damm (4-0) i de l’empat a zero contra els amfitrions, mentre que l’equip cerveser va ocupar la tercera posició amb tres en superar el CN Terrassa (3-1). Els egarencs, al seu torn, van signar un gran campionat en sumar un punt contra un rival de categoria superior, el Cornellà (0-0).

 

L’Espanyol repeteix èxit en categoria infantil

 

L’Espanyol va proclamar-se campió també en categoria infantil. Va encapçalar la classificació final amb nou punts, els mateixos que va totalitzar el Celta. Els blanc-i-blaus van assolir el títol gràcies a la victòria en l’enfrontament directe contra els gallecs per 5 a 2. A més, van derrotar el CN Terrassa (7-0) i el Cornellà (2-0). El Celta, al seu torn, va acumular tres triomfs contra el CN Terrassa (2-0), el Cornellà (1-0) i la Damm (2-0). Precisament, el conjunt cerveser va ser tercer amb set punts assolits contra l’Espanyol (1-0), el CN Terrassa (5-0) i el Cornellà (0-0). El quart lloc va correspondre a l’equip del Baix Llobregat, que va desfer-se dels amfitrions per 2 a 1.

 

El Barça s’adjudica el títol aleví

 

A diferència de les categories cadet i infantil, la categoria aleví va aplegar vuit equips que van dividir-se en dos grups de quatre, en els quals els dos primers accedien a semifinals.

El Barça va accedir a semifinals com a líder del grup 1 amb nou punts. Va vèncer L’Hospitalet (6-0) i el CN Terrassa A (7-0) i el Cornellà (2-1). Posteriorment, en semis, va desfer-se del Sant Andreu per 7 a 0 i va tancar el torneig amb un triomf contra l’Espanyol per 3 a 1. Els blanc-i-blaus havien accedit a la disputa del títol com a primer classificat del grup 2 amb nou punts després de guanyar el Sant Andreu (1-0), la Damm (1-0) i el CN Terrassa B (10-1). L’Hospitalet va finalitzar tercer en vèncer el Sant Andreu per 4 a 3 en el matx pel tercer i quart lloc, mentre que el Cornellà va superar la Damm en el partit per la cinquena posició (2-1).

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.