Secció de Karate

null
Com que pensem que tindràs curiositat per saber coses sobre nosaltres, t’informem del més destacat de la nostra secció.

L’estil de Karate-Do que practiquem és l’estil japonès DENTO SHITO-RYU KARATE-DO (Shito-Ryu Tradicional). Aquest estil és un dels quatre únics reconeguts per la W.K.F. (Federació Mundial de Karate), ja que és de gran difusió mundial.

A la nostra ciutat, tradicionalment és el més practicat. La seva introducció es remunta a la dècada dels setanta gràcies a l’escola Shingikai Shito-Ryu.

Història de la Secció

El karate ingressa a la nòmina d’esports del CN Terrassa el 1995, de la mà de Paco Berenguer i acompanyat pel judo. El primer professor que imparteix aquesta especialitat al Club és Ricardo Alegre, que comença donant les classes al gimnàs número dos. La temporada següent l’activitat passa a desenvolupar-se al tatami de l’edifici d’aeròbic, fet que la fa molt més visible i que contribueix a difondre-la. Es tracta d’una etapa d’una tasca burocràtica intensa: el karate s’està implantant al Club i cal federar-lo per poder treure les llicències als alumnes perquè puguin competir.

El 1996, s’aprova la creació de la secció d’esports de defensa personal (judo i karate), en consonància amb l’arribada simultània de les dues modalitats. Quatre anys més tard, aquesta secció es divideix en les de judo i karate.

El setembre de 1997 s’incorpora al Club Francesc Jiménez, que substitueix Ricardo Alegre, de qui havia estat alumne, com a professor. En aquell moment, l’escola compta amb poc més d’una trentena d’alumnes. La xifra creix en pocs anys fins els 118 inscrits.

Així mateix, la secció es caracteritza per una marcada tradició competitiva en categories inferiors, que ha proporcionat diversos resultats dignes de menció. Per exemple, entre el 2003 i el 2007, el CN Terrassa no va baixar del podi en el campionat de Catalunya per clubs infantil i juvenil. En aquests quatre anys, va assolir dos títols; el 2005, en categoria infantil, i el 2007, en categoria juvenil.

A nivell individual, quatre karatekes s’han penjat l’or català; Ángel Rojas l’aconsegueix en dues ocasions en categoria infantil i juvenil, Manuel Torrejón es proclama campió infantil, mentre Rubén Jiménez i David Lao triomfen en categoria juvenil.

Durant aquells anys, la secció també mostra una gran vitalitat a nivell social. Va organitzar el campionat de Catalunya de Shito-Ryu (2006) i el campionat de Catalunya de Clubs (2007). Ha acollit en tres ocasions cursos de karate tradicional, així com proves de preselecció de la Federació Catalana de Karate. De la mateixa manera, la secció té presència en nombrosos trofeus que se celebren arreu de Catalunya.

En la darrera dècada, la secció acumula diversos èxits dignes de menció. L’any 2010, Evelin Trujillo es proclama campiona de Catalunya Sub’21 i es penja el bronze en kumite femení per equips al Campionat d’Espanya. A més, participa amb la selecció catalana en el Campionat d’Europa de les Regions a Polònia i en l’Open d’Arles a França. Així mateix, Desiree Trujillo i David Lao es proclamen campions de Catalunya júnior i són seleccionats per la Federació Catalana per competir al Campionat d’Espanya. Uns altres noms propis són Víctor Galán i Alfredo Domínguez, campions de Catalunya infantil l’any 2011; Àlex Delgado, plata en kumite juvenil al Campionat d’Espanya l’any 2012; Jordi Bosch, bronze en kumite infantil al Campionat d’Espanya l’any 2012; i Rubén Jiménez, plata en categoria absoluta en el Campionat de Catalunya de l’any 2012.

A partir de l’any 2013, l’esforç de la secció i l’escola de karate es destina a la pràctica del karate tradicional i dels seus valors, en consonància amb la seva filosofia. La pràctica competitiva queda en un segon pla i es limita a proves de caire social.

Organigrama de la Secció

Coordinador

Francesc Jiménez Ramos

Delegat

Carlos Germán Tarrés

Col·laborador

Javier Montes Lozano

Ajudants cos tècnic

Míriam Perea Herencia
Andrea Blanco López

Enllaços d’interès
Associació Shito-Ryu Catalunya
www.shitoryucatalunya.com
Federació Catalana de Karate (FCK)
www.fckarate.com

Correu electrònic de contacte: karate@clubnatacioterrassa.cat

Equips de l'Escola i de la Secció de Karate

Actualment comptem amb grups de karate de les següents categories: Benjamí, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil, Júnior i Sènior.

Horaris dels Grups de l'Escola i de la Secció de Karate

GRUPS EDATS DIES HORARIS
PATUFETS 5, 6 i 7 anys Dimarts i dijous de 18.00 a 18.45h
ALEVÍ 8, 9 i 10 anys Dilluns, dimecres i divendres de 18.00 a 18.45h
INFANTIL 11, 12 i 13 anys Dilluns, dimecres i divendres de 19.15 a 20.00h
INFANTIL – JUVENIL NIVELL MIG (1) 10, 11, 12 i 13 anys Dilluns de 19.15 a 20.00h
Dimarts i dijous de 19.15 a 20.30h
PRÀCTICA I TECNIFICACIÓ (2) + de 14 anys Dimarts i dijous de 20.30 a 22.00h

 

(1) A partir del nivell del cinturó taronja i verd.

(2) Espais per entrenar a part de la classe: preparació, repàs, entrenaments especials…

GRUPS EDATS DIES HORARIS
ADULTS (1) + de 14 anys Dilluns, dimecres i divendres de 20.00h a 21.30h
Dimarts i dijous de 10.00h a 11.00h
PRÀCTICA LLIURE Dilluns, dimecres i divendres de 21.30h a 22.00h

 

(1) Horaris flexibles. Imprescindible reunió amb el Sensei.

 

 

+ Grups de l'Escola de Karate
GRUPS EDATS DIES HORARIS
PATUFETS 5, 6 i 7 anys Dimarts i dijous de 18.00 a 18.45h
ALEVÍ 8, 9 i 10 anys Dilluns, dimecres i divendres de 18.00 a 18.45h
INFANTIL 11, 12 i 13 anys Dilluns, dimecres i divendres de 19.15 a 20.00h
INFANTIL – JUVENIL NIVELL MIG (1) 10, 11, 12 i 13 anys Dilluns de 19.15 a 20.00h
Dimarts i dijous de 19.15 a 20.30h
PRÀCTICA I TECNIFICACIÓ (2) + de 14 anys Dimarts i dijous de 20.30 a 22.00h

 

(1) A partir del nivell del cinturó taronja i verd.

(2) Espais per entrenar a part de la classe: preparació, repàs, entrenaments especials…

+ Grups de la Secció de Karate
GRUPS EDATS DIES HORARIS
ADULTS (1) + de 14 anys Dilluns, dimecres i divendres de 20.00h a 21.30h
Dimarts i dijous de 10.00h a 11.00h
PRÀCTICA LLIURE Dilluns, dimecres i divendres de 21.30h a 22.00h

 

(1) Horaris flexibles. Imprescindible reunió amb el Sensei.

 

 

Preus per als grups de l’Escola de Karate
TARIFES DE PREUS QUOTA D’INSCRIPCIÓ (MATRÍCULA) (juliol) QUOTA SECCIÓ
10 MENSUALITATS
Soci 65€ 30€
No soci (1) 65€ 41€
Preus per als grups de la Secció de Karate
TARIFES QUOTA INSCRIPCIÓ (MATRÍCULA) (juliol) QUOTA SECCIÓ 10 MENSUALITATS
Soci 65€ 32€
No soci (1) 65€ 57€

(1) Campanya promoció-captació.

De l’1 de setembre de 2022 al 28 de juliol de 2023.

Atenció!

És responsabilitat del pare, mare o tutor legal (en el cas dels menors d’edat), i dels esportistes majors d’edat, facilitar les dades de contacte actualitzades (correu electrònic i telèfon) per tal de poder rebre tota la informació oficial de la secció i del Club.

Descomptes

Els germans tenen dret al 5% de descompte i, a partir del 3r germà, al 10%.

Rebuts retornats o impagats

La devolució de 2 rebuts domiciliats ocasionarà la pèrdua del dret a assistir al curs i no eximeix el seu pagament. Per recuperar-lo, caldrà pagar els imports pendents i les despeses administratives.

Protocol de baixes

 

TRAMITACIÓ
Caldrà personar-se al Punt d’Atenció al Soci abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació i omplir el full de baixa de l’activitat per tal no generar cap altre rebut a partir de la seva recepció. També es pot enviar e-mail a puntinfo@clubnatacioterrassa.cat abans del dia 25 del mes anterior a la data de facturació sol·licitant la baixa de la
activitat i indicant el nom complet de la persona que es dona de baixa per tal de no generar cap altre rebut.


DURANT EL PERÍODE D’INSCRIPCIÓ I FINS A L’INICI DE L’ACTIVITAT
Les baixes per motius mèdics justificats (caldrà certificat mèdic) es veuran penalitzades amb un 10% sobre l’import de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça. Les baixes que es produeixin per voluntat pròpia es veuran penalitzades amb un 20% sobre l’import total de la matrícula en concepte de despeses d’organització i d’ocupació de plaça.

 

UN COP INICIADA L’ACTIVITAT
No es retornarà la matrícula un cop iniciada l’activitat ni els rebuts que s’hagin generat abans de la tramitació de la baixa.

 

Molt important!
No es tindran en compte les baixes comunicades a l’entrenador i/o al coordinador.

Galeria d'Imatges

Actualment no disposem de galeria de fotografies de la secció.

Notícies de la Secció de Karate

Actualment no disposem de notícies de la secció de Karate.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies