Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

L’Enka Istanbul, rival en les semifinals de la Challenger Cup de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’Enka Istanbul, rival en les semifinals de la Challenger Cup de waterpolo

 

 

 

El partit d’anada se celebrarà l’1 de març a l’Àrea Olímpica i la tornada, el 22 de març a Turquia

 

 

La Lliga Europea de Natació (LEN) ha donat a conèixer aquest matí els aparellaments de semifinals de la Challenger Cup masculina de waterpolo.

El CN Terrassa s’enfrontarà a l’Enka Istanbul en una eliminatòria a doble partit. L’anada se celebrarà l’1 de març a l’Àrea Olímpica, mentre que la tornada tindrà lloc a Turquia el 22 de març.

El tècnic local Dídac Cobacho entén que, a aquestes alçades de la competició, “ja et trobes a equips de més nivell, els tres que ens podien tocar el tenen”. L’entrenador egarenc considera que el fet de jugar el xoc de tornada a fora “sempre és un inconvenient” i subratlla un jugador entre el planter turc, el croat Paulo Obradovic, campió olímpic a Londres 2012 i triple campió de la Champions League, dos cops amb el Jug Dubrovnik i un amb l’Oympiakos. “Sens dubte, és el seu jugador franquícia. L’haurem de controlar en tot moment, ja que té un gran llançament exterior”.

Curiosament, hi ha un precedent entre el CN Terrassa i l’Enka Istanbul. Es van enfrontar l’any 2006 a la primera fase de la Copa LEN que es va disputar a l’Àrea Olímpica. Els egarencs, amb jugadors com Sergi Mora, ara segon entrenador, Florin Bonca, Svilen Piralkov o Iván Gallego, van imposar-se per un clar 19 a 9.

L’altra semifinal de la Challenger Cup la disputarà el Tenerife Echeyde contra el  guanyador de l’eliminatòria de quarts entre el Galatasaray Istanbul turc i l’Apollon Smyrnis grec, que es resoldrà el proper 18 de febrer. El matx de tornada va ser ajornat amb motiu del dol pel terratrèmol devastador que va afectar la zona.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.