Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Campions de lliga!

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’amateur de futbol es proclama campió de lliga

 

L’amateur de futbol va proclamar-se dissabte campió de lliga del grup 12 de Quarta Catalana, títol que li proporciona l’ascens a Tercera Catalana. El conjunt entrenat per Andrés Luque, Santi Agustín i David López va aconseguir la fita després de la derrota de la UD San Lorenzo contra el Maurina Egara. L’endemà diumenge, el CN Terrassa va certificar l’èxit en vèncer 3 a 7 al camp del Pueblo Nuevo 2002. A falta d’una jornada per concloure la lliga, porta un balanç de vint victòries, quatre empats i una única derrota.

L’amateur de futbol, integrat gairebé de forma exclusiva per jugadors formats a les categories inferiors, ha fet història en obtenir l’ascens en l’any de la seva creació. Aquest títol li permetrà també disputar la Copa Catalunya Amateur amb la resta de primers classificats de les diferents lligues i categories del futbol català, una fita també inèdita per a l’entitat.

L’amateur de futbol del CN Terrassa està format per Arnau Lira, Soha Bojada, Óscar Domínguez, Pol Abad, Rafa Fernández, Miqui Callao, Sergio López, Pau Agustín, Iván Fernández, David Comellas, Adrià Alier, Aitor Hernández, Edu Querol, Pere Agustín, Pau Honorato, Quim Honorato, David Sánchez, Pau Gelis, Gerard Mailo, Roger Pons, Adrián Pérez, Gerard Álvarez, René Moreno, Pau Fiol i Mikel Andrinua.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).