Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Futbol

Campions de lliga!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’amateur de futbol es proclama campió de lliga

 

L’amateur de futbol va proclamar-se dissabte campió de lliga del grup 12 de Quarta Catalana, títol que li proporciona l’ascens a Tercera Catalana. El conjunt entrenat per Andrés Luque, Santi Agustín i David López va aconseguir la fita després de la derrota de la UD San Lorenzo contra el Maurina Egara. L’endemà diumenge, el CN Terrassa va certificar l’èxit en vèncer 3 a 7 al camp del Pueblo Nuevo 2002. A falta d’una jornada per concloure la lliga, porta un balanç de vint victòries, quatre empats i una única derrota.

L’amateur de futbol, integrat gairebé de forma exclusiva per jugadors formats a les categories inferiors, ha fet història en obtenir l’ascens en l’any de la seva creació. Aquest títol li permetrà també disputar la Copa Catalunya Amateur amb la resta de primers classificats de les diferents lligues i categories del futbol català, una fita també inèdita per a l’entitat.

L’amateur de futbol del CN Terrassa està format per Arnau Lira, Soha Bojada, Óscar Domínguez, Pol Abad, Rafa Fernández, Miqui Callao, Sergio López, Pau Agustín, Iván Fernández, David Comellas, Adrià Alier, Aitor Hernández, Edu Querol, Pere Agustín, Pau Honorato, Quim Honorato, David Sánchez, Pau Gelis, Gerard Mailo, Roger Pons, Adrián Pérez, Gerard Álvarez, René Moreno, Pau Fiol i Mikel Andrinua.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.