Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Helena Oma visita…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

La jugadora de l’Uni Girona Helena Oma visita el Campus de Bàsquet  

 

Tercera visita il·lustre en el Campus de Bàsquet del CN Terrassa. Si la setmana passada els nens i nenes inscrits van gaudir de la companyia del jugador del Barça Lassa Pierre Oriola i del jugador egarenc Albert Oliver de l’Herbalife Gran Canaria, aquest matí, en la jornada de cloenda, ha estat la també terrassenca Helena Oma qui ha compartit una estona amb tots ells. L’aler de l’Uni Girona s’ha sotmès a les preguntes d’un auditori molt jove i molt interessat en la seva trajectòria com a jugadora de primer nivell. Oma s’ha fet un munt de fotos amb els nens i nenes i ha firmat autògrafs en les seves samarretes.

Helena Oma, nascuda a Terrassa el 23 d’octubre del 1996, es va formar a les categories inferiors de la JET. Acabada l’etapa com a cadet, va incorporar-se al Basket Almeda, club amb el qual va jugar tres temporades a Copa Catalunya. La campanya 2016-2017 va fitxar per l’Uni Girona de Lliga Femenina. Enguany, ha jugat cedida al Cadí La Seu des del mes de desembre. Després d’aquesta cessió de mitja temporada, Oma es reincorporarà a l’Uni Girona per afrontar la campanya 2018-2019.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.