Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Jornada de germanor…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Jornada de germanor de la secció de natació

Carles Faro rep una placa en reconeixement a la seva trajectòria

El CN Terrassa va organitzar dissabte el tradicional Campionat Social de natació, una jornada lúdica i de germanor amb la natació com a protagonista que va servir per donar la benvinguda al nou any i que va desenvolupar-se a la piscina coberta de 25 metres.

L’esdeveniment va arrencar amb un homenatge merescut a Carles Faro, que va rebre una placa en reconeixement a la seva trajectòria esportiva al club. Posteriorment, van formar-se equips de relleus integrats per totes les categories de la secció, des dels més menuts fins a l’equip absolut, sense oblidar els esportistes de natació adaptada. Els equips van protagonitzar diversos jocs i activitats esportives amb la diversió i la cooperació com a fil conductor.

En finalitzar les proves, es va dur a terme el sorteig de sis motxilles del club i de quatre lots de Nadal gentilesa de Fruites Castillo. La vetllada va cloure amb un refrigeri a la pista de patinatge.

[/vc_column_text][gt3_gallery posts_per_line=”3″ build_query=”order_by:date|post_type:,gallery|by_id:14409″][/vc_column][/vc_row]

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.