Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Meeting de Pardubice

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Izan Cubillas i Cristina Garcia Kirichenko, convocats per al Meeting Internacional de Pardubice de natació

 

Els nedadors del Club Natació Terrassa Izan Cubillas i Cristina Garcia Kirichenko han estat convocats per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar amb la selecció espanyola absoluta en el Meeting Internacional de Pardubice (Txèquia) que se celebrarà del 17 al 19 de maig.

Cubillas afrontarà un total de cinc proves. Debutarà divendres en els 50 m esquena i 50 m lliures, dissabte nedarà els 200 m estils i els 200 m lliures i clourà la seva participació diumenge en els 400 m estils. Al seu torn, Garcia Kirichenko intervindrà en set proves. S’estrenarà divendres en els 50 m esquena i els 50 m papallona, dissabte es llançarà a l’aigua en els 200 m esquena, els 200 m estils i els 800 m lliures i tancarà la seva actuació diumenge en els 100 m esquena i els 100 m lliures.

La llista elaborada per la RFEN inclou un total de vuit nedadors. En categoria masculina, i al marge de Cubillas, ha estat escollit Àlex Ramos (CN Sant Andreu). Així mateix, en l’apartat femení, i a més de Garcia Kirichenko, han estat seleccionades Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), Marina Castro (CN Barcelona), Esther Morillo (CE Mediterrani), Jimena Pérez (CD Gredos San Diego) i Júlia Pujadas (CN Sant Andreu).

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.