Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Meeting de Pardubice

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Izan Cubillas i Cristina Garcia Kirichenko, convocats per al Meeting Internacional de Pardubice de natació

 

Els nedadors del Club Natació Terrassa Izan Cubillas i Cristina Garcia Kirichenko han estat convocats per la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per participar amb la selecció espanyola absoluta en el Meeting Internacional de Pardubice (Txèquia) que se celebrarà del 17 al 19 de maig.

Cubillas afrontarà un total de cinc proves. Debutarà divendres en els 50 m esquena i 50 m lliures, dissabte nedarà els 200 m estils i els 200 m lliures i clourà la seva participació diumenge en els 400 m estils. Al seu torn, Garcia Kirichenko intervindrà en set proves. S’estrenarà divendres en els 50 m esquena i els 50 m papallona, dissabte es llançarà a l’aigua en els 200 m esquena, els 200 m estils i els 800 m lliures i tancarà la seva actuació diumenge en els 100 m esquena i els 100 m lliures.

La llista elaborada per la RFEN inclou un total de vuit nedadors. En categoria masculina, i al marge de Cubillas, ha estat escollit Àlex Ramos (CN Sant Andreu). Així mateix, en l’apartat femení, i a més de Garcia Kirichenko, han estat seleccionades Mireia Belmonte (UCAM Fuensanta), Marina Castro (CN Barcelona), Esther Morillo (CE Mediterrani), Jimena Pérez (CD Gredos San Diego) i Júlia Pujadas (CN Sant Andreu).

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).