Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

Iñaki Aguilar impartirà…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Iñaki Aguilar impartirà una masterclass en el IV Torneo Ciudad de Logroño de waterpolo

 

El porter del CN Terrassa Iñaki Aguilar impartirà dissabte una masterclass en el marc del IV Torneo Ciudad de Logroño de waterpolo. La competició aplegarà 182 jugadors de catorze equips procedents de set clubs, Waterpolo Logroño, Castellae Burgos, Urbat Eibar, Askartza Leioa, Stella Maris Madrid, Easo i Donostia de Sant Sebastià, que s’enfrontaran les quatre categories de què consta el torneig.

 

Aguilar intervindrà per la tarda, entre les 17.00 i les 18.00h, durant una pausa de la competició. El porter oferirà una xerrada en què explicarà la seva àmplia experiència esportiva i desenvoluparà una demostració pràctica a la piscina de les condicions específiques que necessita un porter de waterpolo.

 

Iñaki Aguilar, que farà 35 anys el proper 9 de setembre, va posar punt i final a la seva trajectòria amb el combinat estatal el passat mes d’abril després d’haver acumulat un palmarès impressionant. Ha estat internacional en més de cent ocasions, cosa que li ha permès participar en tres Jocs Olímpics, Pequín 2008, Londres 2012 i Rio 2016. D’entre els seus èxits amb la selecció espanyola, destaquen la medalla de plata al Campionat del Món de Roma 2009 i la de bronze al Campionat del Món de Melbourne 2007. Així mateix, va penjar-se el bronze al Campionat d’Europa de Belgrad 2006, la plata en la Lliga Mundial 2006 i la Lliga Mundial 2012, l’or en els Jocs del Mediterrani d’Almeria 2005 i la plata en els Jocs del Mediterrani de Pescara 2009 i en els Jocs del Mediterrani de Mersin 2013.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.