Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Natació

Siré, cinquè a l’Europeu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré, cinquè en 200 m papallona en el Campionat d’Europa Júnior de natació

 

El nedador Ferran Siré va aconseguir una esplèndida cinquena posició en la final dels 200 m papallona en el Campionat d’Europa Júnior que s’ha celebrat a l’Aquatics Palace de Kazan (Rússia).

El reusenc va aturar el crono en 2.00.31 després de signar una cursa de menys a més. Va passar pels 50, els 100 i els 150 metres en vuitena posició, però, va completar els darrers 50 metres en 31.00, registre que li va permetre guanyar tres places, tot superant l’alemany Bjoern Kammann, el txec Sebastian Lunak i l’italià Michele Sassi. Siré havia establert el setè millor temps en les semifinals amb 2.00.68.

El títol va correspondre a l’ucraïnès Igor Troyanovksy amb 1.57.86, per davant de l’hongarès Mark Torok, plata amb 1.58.79, i del txec Adam Hloben, bronze amb 1.58.90.

 

Dues places de finalista

 

Amb aquest cinquè lloc, Ferran Siré tanca un campionat excel·lent, atès que ha estat finalista en les dues proves que ha disputat. Cal recordar que dimecres passat el nedador del CN Terrassa va classificar-se vuitè en els 400 m lliures amb un crono de 3.56.21.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.