Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Siré, cinquè a l’Europeu

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ferran Siré, cinquè en 200 m papallona en el Campionat d’Europa Júnior de natació

 

El nedador Ferran Siré va aconseguir una esplèndida cinquena posició en la final dels 200 m papallona en el Campionat d’Europa Júnior que s’ha celebrat a l’Aquatics Palace de Kazan (Rússia).

El reusenc va aturar el crono en 2.00.31 després de signar una cursa de menys a més. Va passar pels 50, els 100 i els 150 metres en vuitena posició, però, va completar els darrers 50 metres en 31.00, registre que li va permetre guanyar tres places, tot superant l’alemany Bjoern Kammann, el txec Sebastian Lunak i l’italià Michele Sassi. Siré havia establert el setè millor temps en les semifinals amb 2.00.68.

El títol va correspondre a l’ucraïnès Igor Troyanovksy amb 1.57.86, per davant de l’hongarès Mark Torok, plata amb 1.58.79, i del txec Adam Hloben, bronze amb 1.58.90.

 

Dues places de finalista

 

Amb aquest cinquè lloc, Ferran Siré tanca un campionat excel·lent, atès que ha estat finalista en les dues proves que ha disputat. Cal recordar que dimecres passat el nedador del CN Terrassa va classificar-se vuitè en els 400 m lliures amb un crono de 3.56.21.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).