Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

Èxit de participació…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Èxit de participació en el XII Aquatló Infantil

 

El CN Terrassa va organitzar diumenge el XII Aquatló Infantil, una prova de promoció i de caràcter participatiu adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys. L’esdeveniment va resultar tot un èxit, atès que va superar-se la setantena de participants.

L’aquatló va constar de dos trams de cursa a peu i d’un tram de natació. La primera sortida va dur-se a terme a les 10 del matí i va aplegar la categoria prebenjamí femenina. La primera en recórrer els 200 metres a peu, els 50 metres de natació i els 200 metres més a peu va ser Carla Reig, per davant d’Ainhoa Montes i Meritxell Luis. En la prova masculina, va imposar-se Samuel Díaz, que va superar Oliver Herrera i Arnau Garcia.

Pel que fa a la categoria benjamí, que va disputar-se sobre unes distàncies de 400 metres de cursa a peu, 100 m de natació i 400 metres més a peu, Òscar Barja va fer-se amb el triomf en l’apartat masculí. Alexander Hernández i Roger Farré van ocupar la segona i la tercera posició. Pel que fa a l’apartat femení, la victòria va correspondre a Iris Ferrer, que va creuar la línia de meta per davant d’Irene Cepeda i Aroa Espinosa.

En la categoria aleví, que va desenvolupar-se sobre la mateixa distància que la benjamí, Daniel Díaz va esdevenir el més ràpid. Martí Bertran i Nil Sánchez van aconseguir el segon i tercer lloc. En l’apartat femení, triomf per a Carla Lupiáñez, que va superar Alba Reig i Sara Quirante, segona i tercera respectivament.

Finalment, en categoria infantil, el recorregut va constar de 600 metres de cursa, 200 m de natació i 600 metres més de cursa. En l’apartat masculí, Guillem Pérez va imposar-se per davant de Marcos Pérez i Oriol Guzmán. Així mateix, Abril Estradé va dominar la cursa femenina, tot Ariadna López i Mireia Gotzens.

Tant els boxes, l’espai on els inscrits es canvien d’indumentària per participar a cada modalitat, com la meta van estar ubicades a la Plaça Dura del club. La piscina de 50 metres va acollir els trams de natació. L’aquatló va comptar amb la col·laboració del patrocinador de la secció, Cicles Morenito.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).