Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Triatló

Èxit de participació…

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Èxit de participació en el XII Aquatló Infantil

 

El CN Terrassa va organitzar diumenge el XII Aquatló Infantil, una prova de promoció i de caràcter participatiu adreçada a nens i nenes d’entre 7 i 14 anys. L’esdeveniment va resultar tot un èxit, atès que va superar-se la setantena de participants.

L’aquatló va constar de dos trams de cursa a peu i d’un tram de natació. La primera sortida va dur-se a terme a les 10 del matí i va aplegar la categoria prebenjamí femenina. La primera en recórrer els 200 metres a peu, els 50 metres de natació i els 200 metres més a peu va ser Carla Reig, per davant d’Ainhoa Montes i Meritxell Luis. En la prova masculina, va imposar-se Samuel Díaz, que va superar Oliver Herrera i Arnau Garcia.

Pel que fa a la categoria benjamí, que va disputar-se sobre unes distàncies de 400 metres de cursa a peu, 100 m de natació i 400 metres més a peu, Òscar Barja va fer-se amb el triomf en l’apartat masculí. Alexander Hernández i Roger Farré van ocupar la segona i la tercera posició. Pel que fa a l’apartat femení, la victòria va correspondre a Iris Ferrer, que va creuar la línia de meta per davant d’Irene Cepeda i Aroa Espinosa.

En la categoria aleví, que va desenvolupar-se sobre la mateixa distància que la benjamí, Daniel Díaz va esdevenir el més ràpid. Martí Bertran i Nil Sánchez van aconseguir el segon i tercer lloc. En l’apartat femení, triomf per a Carla Lupiáñez, que va superar Alba Reig i Sara Quirante, segona i tercera respectivament.

Finalment, en categoria infantil, el recorregut va constar de 600 metres de cursa, 200 m de natació i 600 metres més de cursa. En l’apartat masculí, Guillem Pérez va imposar-se per davant de Marcos Pérez i Oriol Guzmán. Així mateix, Abril Estradé va dominar la cursa femenina, tot Ariadna López i Mireia Gotzens.

Tant els boxes, l’espai on els inscrits es canvien d’indumentària per participar a cada modalitat, com la meta van estar ubicades a la Plaça Dura del club. La piscina de 50 metres va acollir els trams de natació. L’aquatló va comptar amb la col·laboració del patrocinador de la secció, Cicles Morenito.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.