Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Triatló

437 participants en el 10è Duatló i Cursa de Muntanya

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ever Alejandro Gómez i Laura Gómez, guanyadors del 10è Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa

 

Just Sociats i Laura Pérez vencen la cursa

 

Jordi Flotats s’adjudica La Combinada

 

 

 

El Club Natació Terrassa, a través de la secció de triatló, va organitzar ahir diumenge la desena edició del Duatló i Cursa de Muntanya Ciutat de Terrassa, inclosa en el Circuit Català de Duatló de Muntanya i en la Lliga de Clubs, en el marc del calendari de la Federació Catalana de Triatló. Enguany, l’esdeveniment va ser, a més, Campionat de Catalunya Absolut. La prova va aplegar 437 participants (200 en la cursa i 237 en la duatló). Com en els anys anteriors, 50 cèntims de l’import de la inscripció de cada participant es van destinar a la Marató de TV3, dedicada enguany a les malalties minoritàries.

 

Just Sociats s’imposa per quarta vegada consecutiva

 

El matí va arrencar amb la disputa de la Cursa de Muntanya sobre deu quilòmetres de recorregut, en un circuit renovat, més dur però més engrescador, que va agradar molt els participants. En l’apartat masculí, el triomf va recaure en l’atleta del CN Terrassa Just Sociats, que va imposar-se amb una marca de 41’36”. El bagenc, que va acumular la seva quarta victòria consecutiva en aquesta prova, va avantatjar en un minut i set segons el segon classificat, Raúl Cruz, mentre que Agustí Roc (PC Bellavista-Collbaix) va ser tercer amb un crono de 43’48”.

En categoria femenina, Laura Pérez (CT Cornellà) va ser la més ràpida amb un temps de 52’16”, per davant d’Anca Cindea, segona amb 53’01”. Tània Guerra (Prat Triatló 1994) va pujar al tercer graó del podi amb 54’16”.

 

Ever Alejandro Gómez guanya el duatló

 

Després de la Cursa, va arribar el plat fort del dia, el Duatló de Muntanya, integrat per tres sectors: 6 quilòmetres de cursa a peu, 20 quilòmetres en bicicleta tot terreny i 3 quilòmetres finals més de cursa a peu, en un recorregut que va transcórrer pels camps del voltant de Can Roca.

El triomf va recaure en Ever Alejandro Gómez, que va vèncer de forma prou folgada. El triatleta del Club Esportiu Z5 va completar la prova amb un temps d’1h38’13”, tot avantatjant en més d’un minut Adrià Noguera (Club Triatló Lluçanès), segon amb 1h39’17”. El tercer lloc va correspondre a Aleix Sierra (CE Rayoteam), amb una marca d’1h42’16”.

Quant a l’apartat femení, Laura Gómez (CMG Ferrer Hotels) va imposar-se per tercer any consecutiu amb molta comoditat. Va aturar el crono amb un registre d’1h57’43”, nou minuts menys que la segona classificada, Sandra Santanyes (Triactiva L’Ametlla del Vallès), que va aturar el crono en 2h06’45”. Teresa Pons (Prat Triatló 1994) va completar el podi amb una marca de 2h11’22”.

 

Jordi Flotats venç La Combinada

 

La gran novetat d’aquesta desena edició va ser la introducció de la modalitat de “La Combinada”, adreçada als esportistes que volen fer curses de llarga distància, i que comportava la participació en la Cursa de Muntanya i, posteriorment, en el Duatló de Muntanya. Jordi Flotats (PC Bonavista-Collbaix) va adjudicar-se el triomf, per davant de Fede Martínez (Club Gasss Triatló Cerdanyola) i d’Iván Ruiz.

La sortida i arribada de les proves, així com l’àrea de transició, van ubicar-se al barri de Can Roca: Carrer de l’Estatut amb Avinguda Lacetània. Igualment, els serveis per a corredors, dutxes, rentat de bicicletes, etc., van situar-se a les instal·lacions del Club Natació Terrassa Pla del Bon Aire. Els inscrits van rebre com a obsequi uns maniguets de córrer i uns mitjons especials commemoratius del desè aniversari que va proporcionar Hoko. Així mateix, Moreno 112 va encarregar-se del taller mecànic instal·lat als boxes. Altres empreses col·laboradores van ser Aneto, 3Koa, Maximer, Nutrisport i Garmin.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).