Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Els nedadors i nedadores del CN Terrassa assoleixen 7 medalles en el XXIX Campionat d’Espanya d’Hivern Màster de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Des de dijous 8 fins al diumenge 11 de febrer s’ha celebrat el XXIX Campionat d’Espanya de natació Màsters d’hivern, a Pontevedra, en les instal·lacions del Complex Esportiu Rías do Sur. Hi ha participat diversos nedadors i nedadores del Club Natació Terrassa.

El CN Terrassa, s’ha penjat un total de 7 medalles: 3 d’or, 2 de plata i 2 de bronze.

Silvia Pagès, després de fer una magnífica competició, va fer-se amb la primera posició dels 100 estils, així com dels 50 i 200 braça en la categoria de +55. Per altra banda, Noelia Carrasco es va penjar la medalla de plata en 50 papallona i 200 lliures, en la categoria +50. Tanmateix, Carrasco, també es va penjar la medalla de bronze en els 100 lliures. La tercera posició, també se la va adjudicar Víctor Faro en els 400 estils de la categoria +35.

Els nedadors i nedadores del CN Terrassa que hi han participat, han sigut: Eric Ferrer, Marian Garcia, Marina Domenech, Noelia Carrasco, Sandra Faro, Silvia Pagès i Víctor Faro.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.