Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

XXVI Torneig de l’Escola

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El XXVI Torneig de l’Escola de Futbol aplegarà 300 jugadors

 

La competició aplegarà 30 equips de 12 clubs diferents

 

Dissabte 15 se celebraran les categories debutants 2013 i benjamí 3a Divisió 2009-2010 i diumenge 16 es disputaran les categories prebenjamí 2011-2012 i benjamí 2a Divisió 2009-2010

 

 

300 jugadors d’entre 6 i 10 anys, 69 partits, 30 equips, 12 clubs... Aquestes són les xifres bàsiques de la vint-i-sisena edició del Torneig de l’Escola de Futbol que se celebrarà dissabte i diumenge. Al marge del club amfitrió, competiran la Fundació Terrassa FC, l’EF Barberà Andalucía, el Petit Estel La Nova, la UE Sabadellenca, l’EF Can Boada, el CE Olímpic Can Fatjó, el Sistrells CF, el CE Vacarisses, la UE Cornellà, el CF Santaperpetua i el CE Manresa.

El XXVI Torneig de l’Escola de Futbol del CN Terrassa s’estructura en quatre categories. En tres d’elles, prebenjamí 2011-2012, benjamí 3a Divisió 2009-2010 i benjamí 2a Divisió 2009-2010, prendran part vuit equips distribuïts en dos grups de quatre, que s’enfrontaran en la modalitat de lligueta. Els dos primers classificats de cada grup es creuaran en semifinals i es disputaran les posicions de privilegi, mentre que els altres dos equips jugaran pels llocs del cinquè al vuitè. La categoria debutants 2013 aplegarà sis equips dividits en dos grups de tres que també s’enfrontaran en la modalitat de lligueta. El primer de cada grup accedirà directament a final, el segon disputarà el partit per la tercera i quarta posició i el tercer jugarà el partit pel cinquè i sisè lloc.

El dissabte 15, a partir de les 10.00 hores, es disputaran els partits corresponents a la categoria debutants 2013, que conclouran a las 12.45h amb el lliurament de trofeus. A la tarda, a partir de les 16.00h, serà el torn de la categoria benjamí 3a Divisió 2009-2010, que es desenvoluparà fins a les 20.05h, moment en què tindrà lloc el lliurament de trofeus.

L’endemà diumenge, el torneig es reprendrà a les 9.30 hores amb els partits de la categoria prebenjamí 2011-2012, que es perllongaran fins a les 13.35h, quan se celebrarà la cerimònia de lliurament de trofeus. A la tarda, a les 16.00h, s’iniciaran els partits de la categoria benjamí 2a Divisió 2009-2010, que s’allargaran fins a les 20.05h. El lliurament de guardons corresponent clourà la competició.

 

+ CALENDARI ÍNTEGRE DEL TORNEIG

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).