Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí va a la recerca d’una victòria contra el líder de la Lliga

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa s’enfrontarà dissabte 15 d’abril a les 12:45 hores a un altre gran repte de la temporada. Disputaran el partit contra el líder de la lliga, el Astralpool CN Sabadell i serà el corresponent a la 20a jornada de la Lliga Divisió d’Honor masculina.

El matx que es disputarà a la piscina del CN Sabadell, arriba en un moment amb una càrrega elevada de partits importants pel CN Terrassa, ja que el dia 13 van disputar el partit corresponent a la 22a jornada de la lliga mentre que el 19 d’abril s’enfrontaran al partit d’anada de la Final de la Challenger Cup. El Astralpool CN Sabadell arriba a la trobada com a primer classificat de la competició amb un total de 38 punts i amb un partit menys que els segons de la Lliga, pel que quasi té adjudicada la primera plaça de la classificació.

El CN Terrassa ve d’obtenir una victòria davant el CN Caballa (10-15) a la vegada que el Astralpool CN Sabadell ve d’obtenir una victòria (9-8) en un partit de Champions molt disputat contra el Genesys OSC Budapest.

Sergi Mora, comenta que “el partit de dissabte els hi ha de servir per fer un gran partit i plantejar les accions que faran a Grècia”. A més a més, el tècnic egarenc esmenta que “plantejaran el partit per anar a guanyar i per disputar-lo al màxim però plantejat de cara als grecs”.

Mora destaca que “serà un partit que s’ha de defensar molt bé i han d’estar concentrats fins a l’últim moment i intentar tenir atacs llargs i profunds”.

 

Natàlia Fitó

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.