Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí va a la recerca d’una victòria amb un rival directe

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo del CN Terrassa s’enfrontarà dissabte 1 d’abril (18:0h) a un altre gran repte de la temporada, el partit contra el CN Barcelona corresponent a la 19a jornada de la Lliga Divisió d’Honor masculina.

El matx arriba en un moment clau. El CN Barcelona arriba a la trobada com a tercer classificat amb 31 punts, mentre que el CN Terrassa es troba quart classificat amb 30 punts, només un punt menys en la classificació. Una victòria que pot ser clau per a mantenir-se en els play-offs.

El partit, que es disputarà a la piscina Nova l’Escullera de Barcelona, arriba en un bon moment per tots dos equips. El CN Terrassa es va proclamar finalista de la Challenger Cup la setmana passada, mentre que el CN Barcelona ve de dues victòries consecutives que l’han situat tercer en la classificació de la competició.

El tècnic egarenc, Dídac Cobacho, defensa les ganes que tenen d’aquest partit. “És un partit important, amb un rival directe i tenim ganes d’enfrontar-lo”. A més, ressalta que serà un partit de nivell on ells “intentaran demostrar que són superiors i aconseguir la victòria. Caldrà que estiguem ordenats defensivament”. L’equip celebra també la reincorporació del jove Albert Sabadell, baixa des de fa una setmana.

Cobacho destaca la importància de jugar en una piscina coneguda on han fet diversos entrenaments i que “és bastant semblant a la nostra”. Tot i això, sap què jugar fora de casa sempre és un desavantatge.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.