Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Retorn a la lliga contra el Catalunya

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo torna a la lliga amb la visita del Catalunya

 

 

Després de descansar en la jornada anterior, el sènior masculí de waterpolo torna a la lliga demà (18.00h) amb la visita del CN Catalunya en partit corresponent a la desena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor, la penúltima de la primera volta. Després de l’ensopegada a Mataró, el conjunt de Dídac Cobacho, cinquè amb 16 punts, buscarà retrobar-se amb la victòria contra un rival assequible sobre el paper, atès que l’equip del barri de Gràcia és vuitè amb nou punts.

El tècnic local afronta el compromís amb la baixa de Ricard Alarcón, que pateix molèsties a l’espatlla, i donarà descans a Sergi Mora. “Entrem en una fase de molta competició. Jugarem quatre partits en deu dies, dos de lliga i dos de Champions, de manera que cal repartir esforços”. Cobacho explica que el cap de setmana anterior l’equip va gaudir de tres dies i mig de repòs. “Era un parèntesi necessari per desconnectar una mica tant a nivell físic com mental després de mesos de tanta exigència”. Passat aquest tram, l’entrenador egarenc afirma que, durant aquesta setmana, la preparació s’ha centrat en aquest cicle de quatre partits.

Cobacho remarca la importància de tancar la primera volta amb dos resultats positius. “Entre el segon i el sisè lloc, la classificació està molt equilibrada, de manera que hem de resoldre els compromisos contra el Catalunya i el Navarra, ambdós a casa, de forma favorable”. Quant a l’equip del barri de Gràcia, el tècnic local subratlla que “està lluitant per classificar-se per a la Copa del Rei, fet que el farà sortir a per totes, ja que no té res a perdre”.

El conjunt que dirigeix Francesc Xavier Tato Garcia ha experimentat una renovació notable. Ha incorporat fins a vuit jugadors que han rebaixat la mitjana d’edat del planter. “Enguany, han construït un equip més jove que en altres temporades”. D’entre les novetats, destaquen dos jugadors amb passat egarenc, Pol Prat i Teo Soler; l’exporter del Sabadell Jordi Mardones; el boia rus procedent del Mediterrani Georgii Kuznetsov; i el llançador estatunidenc John Grover. Cobacho esmenta també l’experiència de Rai Santiveri i Miquel Gasulla.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).