Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo rep el Tenerife Echeyde

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo rep el Tenerife Echeyde

 

 

El sènior masculí de waterpolo rebrà demà (16.15h) el Santa Cruz Tenerife Echeyde en partit ajornat corresponent a la 3a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Quatre dies després de batre el CN Catalunya, el conjunt de Dídac Cobacho mirarà de sumar la quarta victòria en la competició de la regularitat contra un rival que arriba en plena forma a la cita. Els canaris han guanyat els quatre partits de lliga que han disputat i s’han classificat brillantment per als quarts de final de la Challenger Cup en la temporada del seu debut europeu.

El tècnic local, que afronta el repte amb el planter al complet, adverteix de la dificultat del matx de demà. “Els resultats que han assolit fins ara són la millor mostra del seu nivell. Han guanyat el Mediterrani i el Mataró, dada que ens ha de servir d’advertència”. Cobacho remarca que el Tenerife Echeyde ha experimentat una gran evolució “des de l’arribada de l’Albert Español fa un parell de temporades”. “Està fent una bona feina com a entrenador-jugador. Ha construït un equip ordenat defensivament, ben treballat tàcticament i que juga amb intensitat des del primer fins al darrer minut”, afegeix.

Quant al planter, i a més de l’experiència i la qualitat d’Español, l’entrenador egarenc destaca la presència de dos jugadors amb passat al club, Víctor Alegre i Marc Salvador, hores d’ara els màxims anotadors de l’equip amb nou i set dianes, respectivament. “El Víctor és un jugador explosiu, fort i intens, mentre que el Marc és intel·ligent tàcticament i, clarament, s’està consolidant a Divisió d’Honor”. El Tenerife Echeyde ha incorporat enguany el neerlandès Mees Keuning i compta sota els pals amb l’argentí Diego Malnero.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.