Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a retrobar-se amb la victòria a la piscina del Canoe

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a retrobar-se amb la victòria a la piscina del Canoe

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (17.30h) el Geodesic Real Canoe NC en partit corresponent a la 5a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Després de dues derrotes consecutives, el conjunt de Dídac Cobacho, cinquè amb sis punts, mirarà de retrobar-se amb la victòria contra un rival que és novè a la taula amb tres punts.

El tècnic egarenc encara el matx amb el contratemps de l’estat físic de Víctor Alegre, que es va fer una ferida a l’ull en un entrenament. Cobacho afirma que l’equip està assumint els canvis que ha suposat la baixa de Víctor Gutiérrez. “El grup està treballant bé, ens estem adaptant a una nova forma de jugar, que implica més velocitat en la circulació per l’arc”.

Quant al partit contra el Canoe, l’entrenador local considera que, hores d’ara, “ens hem de centrar en nosaltres mateixos”. “Ara mateix és la nostra prioritat. Ens hem de trobar cada cop més còmodes i ser cada cop més eficaços. En certa manera, som el nostre màxim rival”, explica. Dit això, Cobacho subratlla que és un desplaçament que cal afrontar amb la màxima seriositat, atès que “sempre se’t pot complicar”. “Hem de sortir amb una intensitat alta i amb respecte màxim pel rival”.

El Real Canoe NC, que dirigeix Mario García, ha experimentat una renovació notable enguany. Ha incorporat jugadors joves com Mateo Lema, Aitor Rodríguez o l’hongarès Akos Jushaz, mentre que waterpolistes com ara Marcos Lorrio, David Acosta i Rafael Fernández han deixat l’equip.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).