Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a retrobar-se amb la victòria a la piscina del Canoe

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a retrobar-se amb la victòria a la piscina del Canoe

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (17.30h) el Geodesic Real Canoe NC en partit corresponent a la 5a jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina. Després de dues derrotes consecutives, el conjunt de Dídac Cobacho, cinquè amb sis punts, mirarà de retrobar-se amb la victòria contra un rival que és novè a la taula amb tres punts.

El tècnic egarenc encara el matx amb el contratemps de l’estat físic de Víctor Alegre, que es va fer una ferida a l’ull en un entrenament. Cobacho afirma que l’equip està assumint els canvis que ha suposat la baixa de Víctor Gutiérrez. “El grup està treballant bé, ens estem adaptant a una nova forma de jugar, que implica més velocitat en la circulació per l’arc”.

Quant al partit contra el Canoe, l’entrenador local considera que, hores d’ara, “ens hem de centrar en nosaltres mateixos”. “Ara mateix és la nostra prioritat. Ens hem de trobar cada cop més còmodes i ser cada cop més eficaços. En certa manera, som el nostre màxim rival”, explica. Dit això, Cobacho subratlla que és un desplaçament que cal afrontar amb la màxima seriositat, atès que “sempre se’t pot complicar”. “Hem de sortir amb una intensitat alta i amb respecte màxim pel rival”.

El Real Canoe NC, que dirigeix Mario García, ha experimentat una renovació notable enguany. Ha incorporat jugadors joves com Mateo Lema, Aitor Rodríguez o l’hongarès Akos Jushaz, mentre que waterpolistes com ara Marcos Lorrio, David Acosta i Rafael Fernández han deixat l’equip.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.