Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior masculí de waterpolo, a per la setena victòria consecutiva contra el Canoe

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior masculí de waterpolo, a per la setena victòria consecutiva a la piscina del Canoe

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (13.15h) el Geodesic Real Canoe NC en partit corresponent a la setena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Masculina RFEN. El conjunt de Dídac Cobacho, líder del grup A amb 18 punts, mirarà d’acumular el setè triomf en set compromisos contra un rival que és cinquè amb cinc punts.

El tècnic local encara el matx amb el contratemps de la baixa d’Óscar Carrillo, que pateix un mussol a l’ull. Cobacho explica que demà l’equip enceta un cicle de tres partits en una setmana. “Arrenquem contra el Canoe, dimecres ens enfrontarem al Barcelona i dissabte vinent visitarem el Catalunya”. L’entrenador egarenc, però, remarca que, de moment, no cal pensar més enllà de demà. “El primer repte és contra el Canoe, després ja ens centrarem en el Barcelona, el contrincant més potent del grup”.

El tècnic terrassenc afirma que una de les complicacions del partit és el desplaçament. “Matines i arribes sense massa antelació a la piscina. És bàsic fer un bon escalfament i començar el matx amb la màxima intensitat i concentració”. Cobacho defineix els madrilenys com un conjunt “jove, descarat i que sempre sap competir, especialment quan juga a casa”. “Haurem de ser molt professionals i demostrar el bagatge competitiu que ens ha aportat Europa i que ells no tenen”, afegeix.

L’equip que dirigeix Mario García ha perdut waterpolistes rellevants enguany, com ara Diego Tebar, Álvaro García o Álvaro Romero. D’entre el planter madrileny, el tècnic egarenc destaca l’experiència de Rafael Fernández i Eugenio de Grado, l’habilitat de Marcos Lorrio i la tasca a la boia de David Acosta.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.