Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo visita el Rubí en els quarts de final de la Copa Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo visita el Rubí en els quarts de final de la Copa Catalunya

 

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà (19.45h) el CN Rubí en partit corresponent a l’anada de quarts de final de la Copa Catalunya. El conjunt de Xavi Pérez, que ha estat segon del grup A en la primera fase amb un balanç de quatre victòries i una derrota, encara l’eliminatòria com a favorit davant un rival que ha estat tercer del grup B i que afronta el repte amb baixes destacades.

El tècnic terrassenc es mostra satisfet del rendiment de l’equip en el Torneig de la Represa. “El balanç és positiu. Estem en un moment de rodatge, després de molts mesos sense competir, i les sensacions han estat bones. És evident que ens cal més temps, que hem d’insistir en el treball físic i en el model tàctic. De moment, hem pogut comprovar la bona adaptació de la Paula Camus, la nostra única novetat d’enguany”.

Pérez admet el paper de favorit davant l’eliminatòria de quarts que arrenca demà. “És cert que, a priori, som superiors, però cal respectar tots els rivals i jugar amb la màxima seriositat”. Quant al CN Rubí, cal destacar el canvi a la banqueta. L’egarenc Manel Llobregat ha pres el relleu de David Martín, un altre terrassenc. “Conec molt bé el Manel, atès que hem treballat junts. Crec que el Rubí ha encertat plenament amb el seu fitxatge. Gestiona molt bé els grups i estic segur que farà una molt bona feina”, afirma l’entrenador local.

El conjunt de Manel Llobregat afronta el desafiament amb la baixa de la seva jugadora de referència, Amanda Triviño, i amb el dubte de la portera titular, Elia Jiménez. Els canvis respecte al planter de la temporada passada són la baixa de l’esquerrana Ariadna Ruiz, que s’ha incorporat al CN Sant Andreu, i les altes de Judith Prados i Laia Rion, dues joves waterpolistes de la pedrera del CN Sabadell.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.