Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo reprèn la lliga a la piscina del Sant Feliu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo reprèn la lliga a la piscina del Sant Feliu

 

El sènior femení de waterpolo disputarà demà (16.30h) a la piscina del CN Sant Feliu el primer partit oficial de l’any 2022, corresponent a la tretzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb 27 punts, mirarà de sumar la desena victòria en la competició domèstica contra un rival que ocupa el vuitè lloc de la taula amb deu punts.

El tècnic local, que encara el repte amb la baixa de Cristina Cantero, positiu per COVID, explica que l’aturada de Nadal era necessària per l’equip. “Després de tanta càrrega de partits, amb viatges inclosos, ens calia desconnectar una miqueta i agafar aire per aquest segon tram de la temporada”. En aquest sentit, Pérez afirma que només ha treballat amb el grup al complet aquesta darrera setmana. “Ara ja tenim ganes de tornar a la rutina, de reprendre la competició. Des de demà fins al dia 30 de gener, disputarem quatre partits que ens han de servir per arribar amb bones sensacions a la Copa de la Reina del mes de febrer”.

L’entrenador egarenc adverteix que el fet que el xoc de demà sigui el primer després de l’aturada “es notarà”. Ateses les dimensions reduïdes de la piscina, Pérez s’espera un matx en què “costarà imposar el nostre joc interior, ja que resulta més fàcil arribar a les ajudes. Tractarem d’aprofitar el llançament exterior i mirarem de sortir al contracop”.

Quant al conjunt que dirigeix Jordi Timblau, el tècnic terrassenc assenyala que cal vigilar de prop dues jugadores, l’esquerrana Blanca Goset i Mireia Bargalló, dues waterpolistes de l’arc que acumulen 22 i 24 dianes, respectivament, i que esdevenen les referències ofensives.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.