Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo rep el Mediterrani amb la tercera plaça en joc

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo rep el Mediterrani amb la tercera plaça en joc

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà la visita del CE Mediterrani (12.30h) en partit corresponent a la catorzena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina RFEN. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb dotze punts, afronta un partit cabdal per mantenir aquesta posició de privilegi, atès que l’equip del barri de Sants és quart amb dos punts menys.

L’entrenador egarenc compta amb tot el planter disponible per encarar aquest repte. “Es tracta del nostre rival directe per tal d’aconseguir la tercera plaça. Serà un xoc de tu a tu, en què predominarà la igualtat”. Pérez explica que el partit de Copa de la Reina contra el Mataró ha de servir d’aprenentatge. “Aquests compromisos sempre ajuden a corregir aspectes del joc. A partir d’ara, a més, tots els partits seran de màxima exigència, ja que només queden tres partits per acabar la fase regular. La Copa, doncs, ha d’esdevenir un impuls per créixer”.

Les egarenques van derrotar el Mediterrani a domicili en partit de l’onzena jornada (9-11). El tècnic local reconeix que comptar amb un precedent favorable recent és un estímul positiu, però adverteix que les circumstàncies, hores d’ara, són diferents. “Elles venien d’un procés de canvi d’entrenador, atès que Marian Díaz va prendre el relleu de Marc Comas a la banqueta, i amb una certa angoixa després de competir a Europa. Ara, arriben en bona dinàmica, tal com demostra que, en semifinals de Copa, només perdessin d’un gol contra el Mataró”.

Pérez descriu el Mediterrani com un conjunt “molt llarg, amb profunditat de banqueta i diversitat de solucions”. Les dues cares noves d’enguany són la internacional Paula Crespi i la boia holandesa Iris Wolves, “dues waterpolistes d’altíssim nivell, que suposen una gran millora, sobretot en el joc interior”. L’entrenador terrassenc destaca l’aportació ofensiva d’Helena Dalmases i Roser Tarragó, les dues màximes anotadores de l’equip amb 33 i 31 dianes, respectivament, la tasca de Clara Espar i la solvència de Paula Rutgers sota els pals.

 

Primer partit d’àmbit estatal amb públic

 

El partit de demà contra el Mediterrani serà el primer amb presència de públic de la Lliga Divisió d’Honor Femenina d’enguany. En disputar-se en camp desplaçat, hi podran accedir 85 espectadors en compliment de la limitació d’aforament vigent. En aquest sentit, Pérez remarca que suposa “una gran alegria” per a tot l’equip tornar a comptar amb seguidors a les graderies.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.