Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo rep el Barceloneta

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo rep el Barceloneta

 

 

El sènior femení de waterpolo rebrà demà (18.00h) el CN Atlètic-Barceloneta en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, quart amb dotze punts, encara un duel assequible sobre el paper, atès que les marineres, nouvingudes a la categoria, són penúltimes amb només un punt.

El tècnic local encara el matx amb el contratemps de les baixes de Nina Ten Broek, Olga Domènech i Daniela Quinzada. Malgrat les absències, l’entrenador egarenc admet el rol de favorit. “Són tres punts essencials. Portem un ritme competitiu molt elevat entre la fase d’Eurolliga i la final de la Copa Catalunya contra el Mataró i l’hem de fer valer. Hauríem de sobreposar-nos a les baixes i obtenir el triomf”.

L’Atlètic-Barceloneta ha experimentat una renovació profunda un cop assolit l’ascens a la màxima categoria. Marc Comas, extècnic del CE Mediterrani, dirigeix l’equip des de la banqueta. El conjunt mariner ha incorporat cinc jugadores, entre les quals destaquen la boia Nada Mandic, procedent del Sant Andreu; i la portera Paula Rutgers i Berta Setó, ambdues exjugadores del Mediterrani. “Es tracta d’un equip en formació que millorarà amb el pas de les jornades. Necessiten temps per consolidar-se com a grup”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.