Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo, a sumar els tres punts contra el Sant Feliu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo, a sumar els tres punts contra el Sant Feliu

 

 

Tres dies després de rebre el líder, el sènior femení de waterpolo s’enfrontarà demà al CN Sant Feliu a l’Àrea Olímpica (20.45h) en partit ajornat corresponent a la segona jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, quart amb tres punts, mirarà de retrobar-se amb el triomf contra un rival amb el qual, hores d’ara, està empatat a la classificació.

El tècnic egarenc es mostra satisfet del rendiment del grup fins al moment. “La línia que duem és la correcta. Estic molt content de la imatge oferta contra el Mataró. Vam estar a prop de sorprendre-les gràcies a la solidesa en defensa. Ens va mancar una mica més d’encert en atac i més control en els refusos de la portera, ja que ens van marcar dos gols recollint aquests rebots”.

De cara al matx de demà, Pérez admet la condició de favorit, però adverteix que no val a badar. “El Sant Feliu li va marcar molts gols al Mediterrani. Per tant, haurem de mostrar-nos serioses i concentrades des del principi”.

El conjunt del Baix Llobregat compta amb un nou entrenador enguany, l’experimentat Jordi Timblau, que ha pres el relleu de Manolo Suárez, i presenta fins a sis cares noves. D’entre el planter, l’entrenador local assenyala que cal vigilar de prop dues jugadores, l’esquerrana Blanca Goset i Mireia Bargalló, dues waterpolistes de l’arc que esdevenen les referències ofensives

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.