Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo, a per tres punts més a la piscina de l’Escuela WP Zaragoza

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo, a per tres punts més a la piscina de l’Escuela WP Zaragoza

 

 

Quatre dies després de batre el CN Atlètic-Barceloneta, el sènior femení de waterpolo visitarà demà (18.30h) l’Escuela WP Zaragoza en partit de la setena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina, que va ser ajornat per la participació de les egarenques a la primera fase de l’Eurolliga. El conjunt de Xavi Pérez, quart amb quinze punts, mirarà d’encadenar la segona victòria consecutiva contra un rival que ocupa el desè lloc a la taula amb cinc punts.

El tècnic local encara el matx amb la bona notícia de la recuperació d’Olga Domènech i Daniela Quinzada. La neerlandesa Nina Ten Broek viatjarà amb l’equip, però és dubte. L’entrenador egarenc afirma que, tot i que són punts que cal sumar, es tracta d’un desplaçament “complicat”. “És un equip que sempre ens ha posat les coses difícils com a local, que sempre ens ha plantat cara”. Quant a la càrrega de partits que acumula el grup, Pérez confessa que, ara mateix, no hi ha gaire temps per al descans. “Enguany, la competició pràcticament no s’atura. L’estímul europeu, però, fa que les jugadores ho aguantin bé. A més, sempre és preferible competir de manera més o menys continua que només entrenar”.

Quant al rival, la novetat principal recau a la banqueta. Paula Esteban ha pres el relleu de Fran Orizo. El planter, no obstant, és gairebé el mateix de la temporada passada. “És un conjunt ben treballat i cal tenir en compte que, fins ara, només ha disputat dos partits com a local”. Pel que fa a noms propis, Pérez esmenta l’aportació ofensiva de Míriam Ciudad i Julia Tazueco.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.