Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El sènior femení de waterpolo, a pel nou de nou a la piscina del Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El sènior femení de waterpolo, a pel nou de nou a la piscina del Catalunya

 

 

El sènior femení de waterpolo visitarà demà (12.45h) la piscina de Can Toda per enfrontar-se al CN Catalunya en partit de la novena jornada de la Lliga Divisió d’Honor Femenina. El conjunt de Xavi Pérez, tercer amb divuit punts, tractarà de sumar el tercer triomf de la setmana contra un rival que és setè amb nou punts.

El tècnic local encara el matx amb el dubte de la neerlandesa Nina Ten Broek, que pateix una lesió al dit. “Segurament no jugarà, però, sobretot, per precaució de cara a la fase d’Eurolliga”. L’entrenador egarenc reconeix que l’objectiu és acumular els nou punts de la setmana. “Busquem el ple, lògicament. Val a dir, no obstant, que demà afrontem un compromís més complicat que els dos anteriors”. Pérez recorda que el Catalunya va classificar-se la temporada passada per al grup de la part alta de la lliga. “És un contrincant que ens plantejarà més resistència”. El tècnic confessa que l’equip arrossega cert cansament, però, fins ara, “la resposta està sent prou positiva”.

El CN Catalunya, que manté Gabor Egedi a la banqueta, presenta quatre cares noves enguany, la portera estatunidenca Cassidy Ball, la boia Naia Durán, “que és esquerrana i també juga per u i per dos”, i Clara Díaz, procedents del CE Mediterrani, i la neerlandesa Maartje Elisabeth Van Rijn, “una waterpolista polivalent que juga tant a l’arc com a la boia”. Pérez destaca l’aportació anotadora de Berta Pascual i Ángela Ruiz, “dues jugadores a les quals haurem de vigilar”.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.