Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El Mediterrani, rival del sènior masculí en els quarts de final de la Copa Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Mediterrani, rival del sènior masculí en els quarts de final de la Copa Catalunya de waterpolo

 

El club acollirà la fase final de la competició els dies 18 i 19 de setembre

 

 

El sènior masculí de waterpolo disputarà el primer partit oficial de la temporada 2021-2022 el dissabte 11 de setembre a la piscina Josep Vallès contra el CE Mediterrani. Serà el xoc d’anada de quarts de final de la Copa Catalunya Masculina, la competició que, tradicionalment, enceta la campanya. El matx de tornada se celebrarà dimarts 14 de setembre (20.45h) a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica.

La Copa Catalunya Masculina de Divisió d’Honor aplega els nou equips catalans que militen en la màxima categoria estatal la temporada 2021-2022. El CN Catalunya, vuitè classificat a la Copa Catalunya 2020-2021, i el CN Rubí, nou equip de Divisió d’Honor, disputaran una eliminatòria prèvia el 7 i el 9 de setembre.

Els quarts de final es desenvoluparan en format d’eliminatòria a doble partit. El xoc de tornada tindrà lloc a la piscina de l’equip millor classificat la temporada anterior. Els altres tres aparellaments de quarts són CN Atlètic-Barceloneta-CN Mataró, CN Sabadell-guanyador de l’eliminatòria prèvia i CN Barcelona-CN Sant Andreu.

 

Fase final a Terrassa

 

El club acollirà la fase final de la competició el cap de setmana del 18 i 19 de setembre. Dissabte 18, a la tarda, es disputaran les dues semifinals, mentre que diumenge 19, al matí, se celebrarà el partit pel tercer i quart lloc i la gran final. En cas d’eliminar el Mediterrani en quarts de final, el conjunt de Dídac Cobacho s’enfrontaria en semis amb el vencedor de l’aparellament CN Atlètic-Barceloneta-CN Mataró.

 

Copa Catalunya Masculina Divisió d’Honor

 

Quarts de final. Dissabte 11 i dimarts 14 de setembre

 

QF1. CN Atlètic-Barceloneta-CN Mataró

QF2. CN Terrassa-CE Mediterrani

QF3. CN Sabadell-guanyador eliminatòria prèvia

QF4. CN Barcelona-CN Sant Andreu

 

Fase final. CN Terrassa
 
Dissabte 18 de setembre

Semifinals

 

17.00h. SF1. Guanyador QF1 – Guanyador QF2

19.00h. SF2. Guanyador QF3 – Guanyador QF4

 

Diumenge 19 de setembre

 

11.00h. Partit pel 3r i 4t lloc. Perdedor SF1 – Perdedor SF2

13.00h. Final. Guanyador SF1 – Guanyador SF2

 

Els horaris de la jornada de diumenge podrien canviar si hi ha retransmissió televisiva.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.