Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Waterpolo

El juvenil femení de waterpolo, vuitè en el Campionat de Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El juvenil femení de waterpolo, vuitè en el Campionat de Catalunya

 

 

L’equip juvenil femení de waterpolo va classificar-se en vuitena posició en el Campionat de Catalunya que va celebrar-se el cap de setmana passat a les instal·lacions del CN Sant Feliu.

L’equip entrenat per Xavi Pérez, amb moltes baixes, va debutar amb una derrota per la mínima (10-11) contra el CN Sant Andreu en els quarts de final, resultat que el va dirigir a jugar per les places compreses entre la cinquena i la vuitena. Posteriorment, les egarenques van perdre contra el CN Atlètic-Barceloneta (14-11) i contra el CN Sant Feliu (9-13). El juvenil femení del CN Terrassa està integrat per Esther Arcas, Ainhoa Albacete, Sara Quirante, Noelia Cuenda, Maria Tevar, Noa Boronat, Berta Pastor, Lucía Andrés, Carlota Pérez, Laia Sánchez, Alexandra Serrano, Blanca Lluna Expósito, Alba Muñoz i Claudia González.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.