Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

El jugador de l’Herbalife…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El jugador de l’Herbalife Gran Canaria Albert Oliver visita el Campus de Bàsquet  

 

Segona visita il·lustre en el Campus de Bàsquet. Si fa dos dies els nens i nenes inscrits van gaudir de la companyia del jugador del Barça Lassa Pierre Oriola, aquest matí ha estat l’egarenc Albert Oliver qui ha compartit una estona amb tots ells. El base de l’Herbalife Gran Canaria s’ha sotmès a les preguntes d’un auditori molt jove i molt interessat en la seva llarga trajectòria com a jugador de primer nivell.

Albert Oliver, nascut a Terrassa fa 40 anys, és ja un clàssic de la Lliga ACB. Sorgit de la pedrera de l’Sferic, ha jugat al Sant Josep de Badalona, al Joventut de Badalona, al Lleida, al Manresa, al València, a l’Estudiantes i a l’Herbalife Gran Canaria, club en què ha militat les darreres cinc temporades i en el qual ha assolit els resultats més rellevants de la seva carrera. Va adjudicar-se la Supercopa la temporada 2016-2017 i va ser subcampió de l’Eurocup 2014-2015, de la Copa del Rei 2015-2016 i de la Supercopa 2017-2018. A més, la temporada 2000-01 va assolir el títol de la LEB amb el Caprabo Lleida.El mes de novembre de l’any passat, amb 39 anys, va jugar el seu primer partit oficial amb la selecció espanyola absolut contra Montenegro, matx classificatori per al Mundial de Xina 2019.

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).