Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Superàvit per quart any consecutiu

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa tanca l’exercici amb superàvit per quart any consecutiu

 

 

El club obre la porta a la creació de noves seccions per optimitzar l’ocupació dels nous pavellons

 

 

 

El Club Natació Terrassa va presentar un superàvit de 67.381 euros de l’exercici 2018-2019 en l’Assemblea General de Socis Compromissaris que va celebrar-se dilluns. Es tracta d’una xifra que millora les previsions realitzades a l’inici de temporada i suposa el quart any consecutiu amb balanç positiu. L’altra nota destacada va ser l’aprovació per part dels socis compromissaris de la proposta de la Junta Directiva de crear noves seccions esportives per tal d’omplir l’activitat els dos nous pavellons que s’estan construint.

 

18.000 socis, una xifra consolidada

 

En el discurs d’obertura de l’assemblea, el president Jordi Martín va subratllar tres aspectes positius de la darrera temporada. “Hem consolidat una xifra de 18.000 socis, per primera vegada presentem un pressupost de més de 8 milions d’euros, fet que esdevé històric, i per quart any consecutiu tanquem l’exercici amb un balanç positiu”. El màxim responsable de l’entitat va afirmar que, “gràcies al moment esportiu i social en què ens trobem, seguim sent el club de referència a nivell local, un dels principals en el panorama català i estatal i, ara, també comencen a tenir-nos en consideració a Europa”. Martín va afegir que l’objectiu “sempre ha estat potenciar l’àmbit social i fer de l’activitat física i l’esport, l’eix principal i el centre de gravetat de tot el projecte”. “No hi ha cap mena de dubte que hem estat capaços de trobar l’equilibri entre la gestió del dia a dia i la planificació dels objectius esportius i socials, la millora del manteniment i la dotació de nous espais esportius de qualitat”.

 

Escenari econòmic positiu

 

Els socis compromissaris van aprovar la liquidació de l’exercici econòmic 2018-2019, que s’ha tancat amb un superàvit de 67.381 euros, així com el pressupost per a l’exercici 2019-2020, de poc més de 8 milions d’euros. El vicepresident econòmic Joan Carles Rodríguez va recalcar que la directiva havia mantingut la prudència a l’hora d’elaborar-lo i que el nou pressupost segueix el criteri “d’apostar per l’activitat esportiva, la nostra raó de ser”.

 

Creació de noves seccions esportives

 

Un altre punt rellevant de l’assemblea va ser la proposta de creació de noves seccions esportives que la Junta Directiva va sotmetre a votació dels socis compromissaris. El president Jordi Martín va explicar que la mesura pretén optimitzar l’ús dels dos pavellons que s’estan construint a l’Àrea Olímpica i que s’espera que estiguin a punt el mes de març. “Hem d’incrementar la massa social per poder fer front a la despesa que suposen aquests equipaments i dotar el club d’un múscul econòmic que li permeti en el futur afrontar nous projectes ambiciosos, com ara la construcció d’una nova piscina”. “Es tracta d’un pas intermedi de cara a nous projectes en els quals ja estem treballant”, va afegir.

Martín va detallar que hi ha converses obertes amb entitats locals que podrien integrar-se al club, tot i que no es descarta crear des de zero alguna nova secció. El màxim responsable de l’entitat va manifestar que aquesta operació implicaria un augment de 300 socis, un nombre assumible un cop consolidada la xifra de 18.000. “Estem parlant d’un creixement limitat. No volem caure en un escenari d’ocupació excessiva”. La proposta es va aprovar amb 60 vots favorables, 14 abstencions i un vot en contra. En aquest sentit, cal recordar que l’actuació que està duent a terme el club consisteix en el tancament perimetral de les pistes poliesportives i en la construcció d’una bateria de vestidors que connectarà els dos espais.

 

Benet Ulldemolins, Síndic del Soci

 

Els socis compromissaris també van aprovar la proposta de la Junta Directiva de nomenar Benet Ulldemolins com a Síndic del Soci, una figura de nova creació. El Síndic és un òrgan unipersonal, la missió del qual és l’assistència, l’assessorament i la defensa dels drets dels socis en la seva relació amb el club, així com l’elaboració i actualització del cens d’electors del club. Ulldemolins, soci número 24, ha estat escollit per un període de cinc anys i pot ser reelegit per a un nou mandat.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.