Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Judo

14 podis a Tordera

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa suma catorze podis en el X Torneig Fira del Ram de Tordera de judo

 

El Club Natació Terrassa va aconseguir catorze podis en el X Torneig Fira del Ram de judo que va celebrar-se a Tordera ahir diumenge i que va comptar amb la participació d’un gran nombre de clubs d’arreu de Catalunya.

La delegació local va brillar en totalitzar cinc ors, cinc plates i quatre bronzes. Nicolau Cardona, Yahel Muñoz, Rubén Alcaide, Erik Feria i Ariadna Casany van adjudicar-se la victòria. Així mateix, Iker Carrasco, Pol Ramírez, Pau Arenas, Biel Ramírez i Eileen Santander van penjar-se la medalla de plata. Finalment, Albert Cardona, Martina Abad, Lucas Valenciano i David Casado van aconseguir la medalla de bronze.

El torneig va esdevenir una bona preparació per al XL Torneig Internacional de Judo Liceo La Paz que es desenvoluparà a la Corunya del 10 al 12 de maig.

 

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.