Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa, segon per clubs del Campionat de Catalunya Aleví d’Estiu de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Terrassa va aconseguir la segona posició per clubs en el Campionat de Catalunya d’Estiu que va celebrar-se des de dissabte fins a dilluns a les piscines Bernat Picornell, on van participar fins a 646 nedadors i nedadores de 69 clubs catalans diferents.

El CN Terrassa va obtenir un total de 2.258,50 punts, el qual els va assegurar la segona posició del Campionat, només per darrere del CN Sabadell, amb un total de 1.946,50 punts. La tercera posició va correspondre al CE Mediterrani, que en va totalitzar 2.116.

A títol individual, cal destacar l’or d’Adriana Rodriguez en els 50 lliures categoria femenina any 2011. Rodriguez, també va aconseguir l’or en 100 lliures. En els 200 lliures va obtenir la segona posició i el bronze en 400 lliures de la categoria femenina any 2011.

Pol Santana, es va penjar la medalla de plata en els 200 papallona de la categoria masculina any 2011.

Cal ressaltar, també, la plata de Júlia Ordóñez en 100 braça i el bronze en 200 estils i en braça categoria femenina any 2012.

Abril Cobo, va aconseguir la tercera posició en 200 estils categoria femenina any 2011.

Victor Lobo, va aconseguir la tercera posició i va penjar-se la medalla de bronze en 200 esquena de la categoria de l’any 2011. Així com, es va adjudicar la segona posició dels 100 esquena de la categoria any 2011.

Tanmateix, a títol grupal, cal remarcar el bronze de l’equip de relleus de 8×50 lliures, format per: Eric Lobo, Abril Martinez, Alexander Hernández, Joel Arnau, Adriana Rodriguez, Abril Cobo, Lucia Dalmau i Erin Tomas. L’equip de relleus femení, format per Adriana Rodríguez, Abril Cobo, Emília Gonzalez i Lucia Dalmau es van penjar la medalla de plata en el relleu de 4×100 lliures femení. Erin Tomas, Abril Cobo, Lucia Dalmau i Adriana Rodríguez, van aconseguir el bronze en el relleu de 4×100 estils femení.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.