Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Óscar Aguilar, renovat

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa renova Óscar Aguilar

 

El Club Natació Terrassa segueix treballant en la confecció de la plantilla del sènior masculí de waterpolo per a la temporada vinent. Després de les renovacions d’Iñaki Aguilar, Ricard Alarcón, Fran Sánchez i Jordi Chico i de la incorporació de Víctor Gutiérrez, el club s’ha assegurat la continuïtat d’Óscar Aguilar una temporada més.

Aguilar, de 32 anys, és un fruit de la pedrera del club, on ha desenvolupat tota la seva trajectòria esportiva. És un dels waterpolistes més experimentats del planter i porta quinze anys al primer equip al qual va arribar després d’aconseguir nombrosos èxits en campionats d’Espanya de categories formatives. Ocupa la posició d’extrem i destaca per la seva intensitat i per la velocitat en la sortida al contracop.

Bernat Sanahuja, Oriol Rodríguez, Agustí Pericas i Alberto Barroso, tots ells amb contracte en vigor, també seguiran sota les ordres de Dídac Cobacho la temporada vinent. Són baixa Àlex de la Fuente, Marc Salvador i Iván Gallego.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.