Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El CN Terrassa reconeix els socis més fidels i premia els millors esportistes

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa reconeix els socis més fidels i premia els millors esportistes

 

 

 

La gala també va esdevenir la cloenda del 90è aniversari

 

 

 

L’Auditori Municipal de Terrassa va acollir ahir al vespre l’acte d’homenatge als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i de reconeixement a la dedicació esportiva. L’esdeveniment, presentat per la periodista Maria Guixà, va aplegar prop de 300 convidats i va comptar amb la presència del primer tinent d’alcalde, Isaac Albert; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno; del president de la Federació Catalana de Natació, Ramon Bosch, així com de representants de diversos grups municipals. La gala també va esdevenir la cloenda del 90è aniversari.

En el parlament inicial, el president del CN Terrassa Joan Herrera va adreçar-se als esportistes i tècnics, tot destacant “els èxits importants assolits durant la temporada 2021-2022”. Herrera va definir la campanya com a “esplèndida” i va remarcar les fites de les categories de base de la secció de waterpolo i dels seus entrenadors liderats pel Dídac Cobacho. “Sou la punta de llança de l’extraordinària tasca que realitzar dia rere dia el cos tècnic del club”, va assegurar. El màxim responsable del club va demanar que els entrenadors de les diverses seccions es posessin dempeus per tal que rebessin una ovació.

Seguidament, va dirigir-se als socis homenatjats després d’haver compartit amb el club 25 o 50 anys de la seva vida. “Vull donar-vos les gràcies de tot cor per la vostra companyia i pel vostre sentiment de pertinença. Avui us guardonarem sent conscients que cap reconeixement pot compensar dècades de fidelitat. Per a nosaltres, les vostres mostres de complicitat són el millor estímul per materialitzar la nostra voluntat de fer créixer el Club Natació Terrassa”.

Finalment, Herrera va subratllar que l’acte constituïa també “la cloenda del 90è aniversari que hem commemorat enguany”. El president va explicar que, en el marc d’aquesta efemèride, el club ha organitzat competicions de primer nivell, com ara la Copa de la Reina de waterpolo. “Properament, serem la seu de la Copa d’Espanya de Clubs de Natació de Divisió d’Honor”, va anunciar. A més, va repassar que “els passats 3 i 4 de juny, coincidint amb la data de fundació del club, vam organitzar una festa d’aniversari ben especial, amb un programa farcit d’esdeveniments esportius, socials i lúdics que van omplir les instal·lacions de l’Àrea Olímpica”.

 

Homenatge a la fidelitat

 

Tot seguit, es va homenatjar els socis que han confiat en el CN Terrassa durant 25 anys, que van ser distingits amb l’escut d’argent, i els quinze socis que han estat fidels a l’entitat durant 50 anys. Enrique Arrais, Dolores Gómez, Lidia Campa, Manuel Carpio, Francisco Catena, Juan Félix Giménez, Armando Méndez, José Luis Méndez, Manuel González, Fernando Urbano, Josep Palazón, Juan Rufián, Francisco Ruiz, Francisca Sánchez i María Elena Sánchez van rebre l’escut d’or.

Abans de la segona part de l’acte, el Quartet de Corda Molsa de l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa format per quatre alumnes, la Mireia Montiel i la Queralt Serra al violí, la Gisela Tarrés a la viola i el Genís Pagès al violoncel, van interpretar un quartet de Joseph Haydn.

 

Reconeixement als esportistes

 

Després dels guardons als socis, el protagonisme va recaure en els esportistes i equips més destacats de la temporada 2021-2022, una seixantena, en un reflex de la poliesportivitat del club i de la bona salut esportiva que presenta. Pel que fa al waterpolo, els noms propis van ser les medallistes internacionals Paula Leitón, Pili Peña i Paula Camus, campiones d’Europa amb la selecció espanyola, i Nina Ten Broek, medallista de bronze al Campionat del Món amb la selecció neerlandesa. També van ser premiats, entre d’altres, la medallista de bronze al Campionat del Món Cadet Daniela Quinzada; el tècnic Sergi Mora, medalla de plata amb la selecció espanyola júnior al Campionat d’Europa; els equips infantil femení i aleví masculí, que van proclamar-se campions d’Espanya; i l’equip cadet femení, que va penjar-se la plata en la màxima competició estatal.

En la secció de natació, van ser reconeguts, entre d’altres, els mèrits de Mario Mollà, David Benítez, Eric Rodelas, Adrià Roy i Gisela Guerrero. Així mateix, en natació adaptada, Mario Guillén va ser guardonat per les places de finalista assolides als Jocs Olímpics per a Persones Sordes i al Campionat del Món de Natació per a Sords, mentre que Sarai Gascón va ser reconeguda per les cinc medalles que va aconseguir en el Campionat del Món de Natació Adaptada.

En l’àmbit poliesportiu, cal destacar que el sènior masculí de bàsquet va ser premiat per obtenir la permanència a Copa Catalunya per primera vegada a la història; Marta Dinarès va rebre una menció especial en reconeixement a les onze temporades en què va militar en el sènior femení de bàsquet; i el benjamí D de futbol va recollir un guardó com a campió de lliga de 3a Divisió.

 

Premis especials

 

En el tram final de l’esdeveniment, va lliurar-se el premi al millor entrenador i a la millor entrenadora de la temporada, que té la voluntat de reconèixer la tasca realitzada pels tècnics de l’entitat. Aida López va ser guardonada per la seva feina amb els més petits de la secció de natació, l’equip prebenjamí. En l’apartat masculí, es van atorgar dos guardons. Jordi Sociats va ser escollit millor entrenador de seccions en reconeixement a la seva trajectòria de 30 anys com a tècnic de diversos equips de la secció de bàsquet, mentre que Sergi Mora va ser elegit millor entrenador de l’àmbit aquàtic per haver aconseguit la medalla de plata en el Campionat d’Europa Júnior amb la selecció estatal.

Per últim, Fran Sánchez i Pili Peña van rebre el Trofeu Memorial Enric Guàrdia, que premia dos waterpolistes, un en categoria masculina i una altra, en categoria femenina. El guardó no pretén reconèixer la qualitat esportiva d’un determinat jugador o jugadora, sinó que vol premiar en un sentit ampli aquells waterpolistes que millor reflecteixin els valors que va representar Enric Guàrdia durant tota la seva trajectòria esportiva.

 

90è aniversari

 

A continuació, es va projectar un vídeo que va combinar imatges de passat i de present del club, així com imatges dels diversos esdeveniments organitzats amb motiu de l’efemèride. Una foto de família amb tots els premiats va cloure la vetllada.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.