Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El CN Terrassa reconeix els socis més fidels i premia els millors esportistes

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa reconeix els socis més fidels i premia els millors esportistes

 

 

L’Auditori Municipal de Terrassa va acollir ahir al vespre l’acte d’homenatge als socis que porten 25 i 50 anys de fidelitat amb l’entitat i de reconeixement a la dedicació esportiva. L’esdeveniment, presentat per la periodista Maria Guixà, va aplegar uns 200 convidats i va comptar amb la presència de l’alcalde de Terrassa, Jordi Ballart; del primer tinent d’alcalde, Isaac Albert; del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Miguel Ángel Moreno, així com del regidor del grup polític del PSC, Alfredo Vega.

En el parlament inicial, el president del CN Terrassa Joan Herrera va expressar la seva satisfacció per viure “la primera gala d’aquestes característiques”, atès que el passat 27 de maig va constituir-se la nova Junta Directiva. El màxim responsable de l’entitat va remarcar que la voluntat “és treballar per configurar un club econòmicament viable que ens permeti potenciar l’activitat esportiva per a totes les edats així com l’esport de competició”. “No ens faltarà dedicació ni entusiasme per caminar cap a l’excel·lència. Sabem que serà difícil, però il·lusió i ganes no ens en mancaran”, va afegir.

Així mateix, el president va adreçar part del seu discurs als esportistes i tècnics, tot destacant “els èxits importants assolits durant la temporada 2020-2021”. Herrera va definir la campanya com a “esplèndida, amb diverses fites inèdites en els gairebé 90 anys d’existència del club” i va descriure els esportistes convidats com “la punta de llança de l’extraordinària tasca que realitzar dia rere dia el cos tècnic del club”.

Seguidament, va dirigir-se als socis homenatjats després d’haver compartit amb el club 25 o 50 anys de la seva vida. “Vull donar-vos les gràcies de tot cor per la vostra companyia i pel vostre sentiment de pertinença. Avui us guardonarem sent conscients que cap reconeixement pot compensar dècades de fidelitat. Per a nosaltres, les vostres mostres de complicitat són el millor estímul per materialitzar la nostra voluntat de fer créixer el Club Natació Terrassa”.

Finalment, el president va recordar que, enguany, l’entitat commemora el 90è aniversari, motiu pel qual, tots els actes que s’organitzaran “aniran vinculats amb aquesta celebració”. “A més, programarem esdeveniments al llarg de l’any per aportar-li la rellevància que es mereix”, va assenyalar.

 

Pilar del mapa esportiu terrassenc

 

Al seu torn, l’alcalde Jordi Ballart va comentar que el CN Terrassa “és un dels pilars més potents i transversals de tot el mapa esportiu terrassenc”.

 

Homenatge a la fidelitat

 

Tot seguit, es va homenatjar els socis que han confiat en el CN Terrassa durant 25 anys, que van ser distingits amb l’escut d’argent, i els tretze socis que han estat fidels a l’entitat durant 50 anys. Agustín Ferran, Albert Flotats, Manoli Garcia, Guillem Jiménez, José López, Manuel Luque, Joan de Déu Morata, Josep Manel Pueyo, Xavier Ricart, Francisco Santander, Fernando Santander, Rosa Susana i Jordi Martí van rebre l’escut d’or.

Abans de la segona part de l’acte, un grup de metalls de l’Escola Municipal de Música – Conservatori de Terrassa format per set alumnes, sota la direcció del professor Àlex Baiget, va interpretar fragments de bandes sonores de pel·lícules famoses.

 

Reconeixement als esportistes

 

Després dels guardons als socis, el protagonisme va recaure en els esportistes i equips més destacats de la temporada 2020-2021, una seixantena, en un reflex de la poliesportivitat del club i de la bona salut esportiva que presenta. Pel que fa al waterpolo, els noms propis van ser les medallistes de plata als Jocs Olímpics de Tòquio 2020, Paula Leitón, Bea Ortiz i Pili Peña, que van rebre un homenatge ben merescut al final de l’acte. Totes tres passaran a la història del Club Natació Terrassa després d’haver aportat a l’entitat les tres primeres medalles olímpiques després de 90 anys d’existència. També van ser premiades les campiones del món júnior Martina Cardona i Paula Camus, els medallistes de plata al Campionat d’Europa Cadet Masculí Dorian Acuña i Daniel Díaz i la medallista de bronze al Campionat d’Europa Cadet Femení Daniela Quinzada. En la secció de natació, van ser reconeguts, entre d’altres, els mèrits de Miguel Durán, Ferran Siré, Mario Mollà, Eric Rodelas, David Benítez i Aida López.

Així mateix, van rebre premi l’equip masculí de natació com a primer classificat per clubs en el Campionat d’Espanya Absolut d’Hivern, una fita inèdita; el sènior femení de waterpolo, classificat pel play-off pel títol i per disputar competició europea per primer cop a la història; el sènior femení de bàsquet, que va classificar-se per a la Fase d’Ascens a Lliga Femenina 2 per primera vegada a la història; i l’equip amateur de futbol com a campió de lliga de 3a Catalana, mèrit que li va concedir l’ascens a 2a Catalana.

Mencions especials

 

De la mateixa manera, es van lliurar tres mencions especials a Xavi Dalmases, per la seva dedicació desinteressada al manteniment de la secció de frontennis i per fer créixer aquest esport a nivell català amb les seves aportacions; a Héctor Ibarra, en reconeixement a la seva trajectòria com a coordinador de la secció de futbol durant cinc temporades; i a José María Tudanca, per la seva dedicació i la seva trajectòria social i esportiva en la secció de pilota a mà. També es va concedir un guardó especial a l’equip de socorristes i a l’equip de monitors d’activitats dirigides, dos col·lectius que, massa sovint, passen desapercebuts, per vetllar per la salut i benestar dels socis i per afrontar i resoldre amb professionalitat situacions compromeses.

 

Premis especials

 

En el tram final de l’esdeveniment, va lliurar-se el premi al millor entrenador i a la millor entrenadora de la temporada, que té la voluntat de reconèixer la tasca realitzada pels tècnics de l’entitat. Sílvia Pagès va ser guardonada per la seva feina amb els més petits de la secció de natació, l’equip prebenjamí. En l’apartat masculí, es van atorgar dos guardons. David Comelles va ser escollit millor entrenador de seccions en reconeixement al títol de 3a Catalana i l’ascens a 2a Catalana aconseguit amb el primer equip de futbol, mentre que Xavi Pérez va ser elegit millor entrenador de l’àmbit aquàtic per la seva brillant temporada com a tècnic del sènior femení de waterpolo.

Per últim, Jordi Chico i Paula Leitón van rebre el Trofeu Memorial Enric Guàrdia, que premia dos waterpolistes, un en categoria masculina i una altra, en categoria femenina. El guardó no pretén reconèixer la qualitat esportiva d’un determinat jugador o jugadora, sinó que vol premiar en un sentit ampli aquells waterpolistes que millor reflecteixin els valors que va representar Enric Guàrdia durant tota la seva trajectòria esportiva.

 

+ ÀLBUM DE FOTOS

 

 

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).