Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

El CN Terrassa posa en valor la tasca social dels clubs de natació de Catalunya

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa posa en valor la tasca social dels clubs de natació de Catalunya, tot apel·lant a la força de l’associacionisme

 

 

 

“Aviat, amb el suport de tots els socis i sòcies, tornarem a gaudir de tots els clubs de natació de Catalunya.” D’aquesta manera conclou la producció audiovisual que ha realitzat l’Associació Empresarial de Clubs de Natació de Catalunya (AECNC), de la qual forma part el CN Terrassa. Apel·lant a l’associacionisme, el document posa en valor la tasca social dels clubs de natació de Catalunya basada en la promoció de la pràctica esportiva continuada, l’educació en valors i el foment dels hàbits de vida saludables entre la població. “Tres eixos fonamentals en tota societat que es valori: salut, educació i esport”, afirma el president de l’AECNC, Eduard Escandell.

Atesa la realitat dels clubs de natació, que és totalment diferent a la resta d’entitats o clubs esportius privats, els seus associats són una peça clau en la subsistència dels clubs, ja que són membres i, en part, copropietaris que, gràcies a les seves quotes, contribueixen al sosteniment del projecte social i esportiu que es desenvolupa, del seu patrimoni i de les instal·lacions que gestiona. Per aquest motiu, l’audiovisual que presenta l’AECNC és una oda a tots els socis i totes les sòcies que formen part d’aquesta gran família que són els clubs de natació.

Perquè, com diu la producció, “un club de natació és molt més que un espai esportiu. És un lloc familiar, on passem moltes hores fent esport, salut i lleure. On aprofitem per descansar i carregar les piles i sobretot, on trobem aquells que sempre hi són. Però ara, més que mai, toca cuidar-nos i ajudar-nos. Estar els uns amb els altres i lluitar per allò que estimem. Cuidar aquell espai on hem viscut tants records. On dia a dia trobem un racó que ens ajuda a desconnectar. Ara toca parar per poder tornar a començar. Perquè junts ens en sortirem i farem del nostre club un club més gran. Tornarem a competir a la recerca del nostre millor resultat amb il·lusió i amb força, com sempre hem fet. Perquè el club, és i serà el lloc on, més enllà de l’esport, aprenem valors com l’amistat, l’esforç i la superació. Gràcies a tothom per saber parar i valorar el lloc on gaudíem, gaudim i gaudirem amb els nostres”, acabant amb un “gràcies” a tots els socis i sòcies que han cregut, creuen i seguiran creient en els clubs de natació i en la seva tasca cabdal dins de la societat.

El vídeo s’ha publicat avui dimarts 14 d’abril, un mes després del tancament decretat de les instal·lacions esportives públiques i privades, a través de les diferents xarxes socials de l’AECNC amb l’objectiu d’aconseguir la màxima difusió possible.

Podeu descarregar el vídeo en alta qualitat des de l’enllaç https://we.tl/t-AoWtthNujr

El vídeo a les xarxes:

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.