Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Bàsquet

Torneig de pretemporada de bàsquet sènior

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa organitza un torneig de pretemporada de bàsquet sènior

 

L’esdeveniment se celebrarà dissabte i diumenge al Pavelló del Pla del Bon Aire

 

 

El Club Natació Terrassa organitzarà el cap de setmana un torneig de pretemporada de bàsquet de categoria sènior que servirà per afinar l’estat de forma dels equips masculí i femení de cara al debut a la lliga el 28 i el 29 de setembre.

La competició masculina aplegarà un total de sis equips distribuïts en dos grups. El grup 1 està format pel Bàsquet Ribes, el Bàsquet Sant Boi i el CN Terrassa, mentre que el QBasket Sant Cugat, el CB Prat i el CB Ripollet integren el grup 2. Tots els conjunts són de Primera Categoria, a excepció del CB Ripollet, que militarà a Copa Catalunya. Els dos primers de cada grup accediran a la final, prevista per al diumenge a les 20.15h, mentre que els dos segons s’enfrontaran en el matx pel tercer i quart lloc a les 17.25h.

La competició femenina també reunirà sis equips dividits en dos grups. CE Sant Nicolau, CE Escola del Carme i Fundació Joviat figuren en el grup 1, mentre que BF Viladecans B, CB Granollers i CN Terrassa componen el grup 2. Tots els equips són de Primera Categoria, excepte la Fundació Joviat, que jugarà a Copa Catalunya. Els dos primers de cada grup disputaran la final el diumenge a les 18.50h i els segons classificats afrontaran el partit pel tercer i quart lloc a partir de les 16.00h.

Tots els partits es desenvoluparan en quatre quarts de 12 minuts sense aturar el cronòmetre.

 

La Salle Manresa i la UE Sant Cugat Negre, primers rivals

 

Aquest torneig esdevindrà la darrera prova de preparació dels equips sènior abans del debut a la lliga. El sènior masculí, que milita al grup 3 de Primera Categoria, debutarà el dissabte 28 a la pista de La Salle Manresa a les 19.00h. Al seu torn, el sènior femení, enquadrat al grup 2 de Primera Categoria, s’estrenarà diumenge 29 a casa contra la UE Sant Cugat Negre a les 19.15h.

 

+ CALENDARI ÍNTEGRE DEL TORNEIG

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.