Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Karate

30 medalles en karate!

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa obté trenta medalles en el 1r Torneig Social Sant Jordi Gym de karate

 

El CN Terrassa va aconseguir trenta medalles (sis d’or, vuit de plata i setze de bronze) en el 1r Torneig Social Sant Jordi Gym de karate que va celebrar-se dissabte al matí al Pavelló de Can Jofresa. La competició va aplegar 120 karatekes de vuit clubs diferents, 45 dels quals del CN Terrassa, que va ser qui va aportar més esportistes.

Els karatekes del club van copar les tres places del podi en dues categories, kata benjamí i kata juvenil B. Pol Bailón va guanyar en kata benjamí, per davant els seus companys Lluc Puig i Ágatha González. En kata juvenil B, el títol va correspondre a Roc Peñarroya, que va superar Ester Sánchez i Joana Camps. Les altres dues victòries en la modalitat de kata van arribar de la mà de Melinda Rodríguez en categoria infantil A i de Teresa Roy en categoria sènior B.

En la modalitat de kumite, Andrea Blanco va guanyar en sènior femení per davant de la seva companya Laura Roca. En sènior masculí, Víctor Galán va vèncer, mentre que Carles Passarell va ocupar el tercer lloc.

El CN Terrassa va acumular cinc medalles de plata més a càrrec d’Iván Montes en kata aleví B; Llum Jiménez en kata infantil B; Laia Gorres en kata infantil A; Laura Roca en kata cadet A; i Melinda Rodríguez en kumite infantil femení. Completen la nòmina de podis les terceres places de Iona López i d’Izan de Miguel en kata aleví B; d’Ismael Ahmida en kata infantil B; de Paula Bailón i Ylenia Navarrete en kata juvenil A; de Juan David Rojas en kata cadet B; de Carles Passarell en kata sènior B; de Víctor Galán en kata sènior A; de Laia Gorres en kumite infantil femení; d’Adrián Raso en kumite infantil masculí; d’Ylenia Navarrete i Berta Clotet en kumite juvenil femení; i de Marc Delgado en kumite juvenil masculí.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).