Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Seccions
Karate

30 medalles en karate!

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa obté trenta medalles en el 1r Torneig Social Sant Jordi Gym de karate

 

El CN Terrassa va aconseguir trenta medalles (sis d’or, vuit de plata i setze de bronze) en el 1r Torneig Social Sant Jordi Gym de karate que va celebrar-se dissabte al matí al Pavelló de Can Jofresa. La competició va aplegar 120 karatekes de vuit clubs diferents, 45 dels quals del CN Terrassa, que va ser qui va aportar més esportistes.

Els karatekes del club van copar les tres places del podi en dues categories, kata benjamí i kata juvenil B. Pol Bailón va guanyar en kata benjamí, per davant els seus companys Lluc Puig i Ágatha González. En kata juvenil B, el títol va correspondre a Roc Peñarroya, que va superar Ester Sánchez i Joana Camps. Les altres dues victòries en la modalitat de kata van arribar de la mà de Melinda Rodríguez en categoria infantil A i de Teresa Roy en categoria sènior B.

En la modalitat de kumite, Andrea Blanco va guanyar en sènior femení per davant de la seva companya Laura Roca. En sènior masculí, Víctor Galán va vèncer, mentre que Carles Passarell va ocupar el tercer lloc.

El CN Terrassa va acumular cinc medalles de plata més a càrrec d’Iván Montes en kata aleví B; Llum Jiménez en kata infantil B; Laia Gorres en kata infantil A; Laura Roca en kata cadet A; i Melinda Rodríguez en kumite infantil femení. Completen la nòmina de podis les terceres places de Iona López i d’Izan de Miguel en kata aleví B; d’Ismael Ahmida en kata infantil B; de Paula Bailón i Ylenia Navarrete en kata juvenil A; de Juan David Rojas en kata cadet B; de Carles Passarell en kata sènior B; de Víctor Galán en kata sènior A; de Laia Gorres en kumite infantil femení; d’Adrián Raso en kumite infantil masculí; d’Ylenia Navarrete i Berta Clotet en kumite juvenil femení; i de Marc Delgado en kumite juvenil masculí.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.