Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

El CN Terrassa infantil femení es penja la medalla de bronze en el Campionat de Catalunya de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

L’equip infantil femení de waterpolo del Club Natació Terrassa, va assolir la medalla de bronze en la fase final del Campionat de Catalunya que va celebrar-se aquest cap de setmana a les instal·lacions del CN Catalunya.

L’equip dirigit per Xavi Pérez, va estrenar-se amb una victòria davant el CN Sant Andreu en quarts de final per 9 a 6. En el xoc de semifinals, es van enfrontar al CN Sabadell, on no van poder superar al rival i van caure 10 a 5. En els dos primers períodes les egarenques no van assolir cap encert a porteria, el qual les va portar al descans del segon període en una diferència de 6 gols per sota en el marcador. En el tercer tram del partit Fernandez i Vilaseca van aconseguir anotar 3 gols per l’equip de Terrassa, però, tot i això la diferència en el marcador continuava sent elevada. En el tram final del partit les egarenques no es van rendir i van continuar anotant, tot i això, no va ser suficient per vèncer a les del CN Sabadell que van anotar un total de 10 gols mentre que les del CN Terrassa en van fer 5.

Finalment, en el partit de tercer i quart lloc, les egarenques es van refer de l’ensopegada del partit de les semifinals per enfrontar-se a les amfitriones, el CN Catalunya i van obtenir la victòria per 7 a 5, el que les va portar a penjar-se la medalla de bronze.

L’equip dirigit per Xavi Pérez, a més d’assolir la tercera posició del Campionat de Catalunya infantil femení de waterpolo, van rebre el premi Fair-Play.

L’infantil femení que va aconseguir la medalla de bronze al Campionat de Catalunya estava integrat per: Arlet Salas, Maria Aviles, Ainhoa Gomez, Julia Vilaseca, Jana Martinez, Berta Torres, Lucia Fernandez, Mariona Royo, Carla Tomas, Paula Vellani, Aina Dalmases, Ivet Boronat, Noa Moral, Laia Tarrades i June Infante. I Xavi Pérez i Eduard Vera com a primer i segon entrenador.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.