Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

El CN Terrassa assoleix diverses medalles en el Campionat de Catalunya Aleví d’hivern de natació

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El Club Natació Sabadell va acollir des de divendres 9 fins al diumenge 11 de febrer, en les seves instal·lacions, el Campionat de Catalunya d’Hivern Combinat Aleví de natació.

La competició es va desenvolupar en un total de 5 sessions, dues de matí i tres de tarda.

El CN Terrassa va participar amb un total de 20 nedadors i nedadores que van competir per assolir la seva millor marca. En categoria femenina ho van fer 13 nedadores, mentre que en masculina van ser 7 nedadors.

El CN Terrassa es va posicionar com a tercer de la classificació general de Clubs. A nivell individual, Pol Santana, del 2011 es va penjar la medalla de bronze en papallona. Pel que fa a esquena, Alex Martinez, del 2012 es va fer amb la primera posició i va assolir la medalla d’or, mentre que Abril Cobo, del 2011 va quedar com a tercera classificada. En els combinats lliures, Adriana Rodriguez de l’any 2011 es va posicionar com a segona classificada, igual que Itziar Gallardo, però del 2012.

Pel que fa als relleus, en el 4×100 estils femení, format per Abril Cobo, Natalia Gomez, Daniela Osuna i Adriana Rodriguez, va assolir la medalla de plata. Mentre que el 4×100 estils masculí, format per Alex Martinez, Lucas Sanchez, Pol Santana i Jan Cano, van assolir la tercera posició.  Finalment en el 8×50 lliures mixt, format  per Jan Cano, Lucas Sanchez, Adriana Rodriguez, Lucia Dalmau, Pol Santana, Alex Martinez, Abril Cobo i Emilia Gonzalez, es van penjar la medalla de bronze.

Els nedadors i nedadores que van competir en el campionat, van ser: Aitor Escobar, Albert Cardona, Alex Martinez, Jan Cano, Lucas Sanchez, Pol Santana, Xavi Guerrero, Abril Cobo, Adriana Rodriguez, Carla Redon, Daniela Osuna, Emilia Gonzalez, Erin-Kate Tomás, Heidy Torres, Itziar Gallardo, Jahdai Lozano, Julia Ordoñez, Lucia Dalmau, Marta Guillamont i Natalia Gomez.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.