Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Institucional

Ampliem l’oferta de pàdel…

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Ampliem l’oferta de pàdel en una pista més

 

El Club Natació Terrassa ha finalitzat les obres de trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una nova pista, una actuació que s’emmarca dins del pla de millores que pretén modernitzar diferents espais de l’entitat. La intervenció ha consistit en canviar la ubicació de les tres pistes situades entre les pistes poliesportives, que ara es troben al costat del parc infantil i la Plaça Dura, i la posada en marxa d’una nova pista també a la Plaça Dura, que es diferencia clarament atès que la gespa artificial és de color blau. Hores d’ara, doncs, l’oferta de pistes de pàdel de l’entitat augmenta de nou a deu.

 

Un nou avenç d’un projecte ampli de millora

 

El trasllat de les tres pistes de pàdel i la construcció d’una de nova esdevé un pas més del projecte ampli de millora que ha emprès el club per modernitzar les instal·lacions i per construir-ne d’altres que permetin la prestació de serveis esportius de major qualitat a la ciutadania.

A principis d’agost, el club va inaugurar una nova sala d’activitats dirigides al Pla del Bon Aire i va substituir la gespa del camp de futbet. Abans, a principis de juliol, el CN Terrassa va estrenar la nova maquinària d’última generació amb la qual s’ha dotat la Sala de Fitness i la Sala Natcross, la implantació de la qual ha estat possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club que va desenvolupar-se en paral·lel. El club també va posar en funcionament la Sala d’El·líptiques, on s’imparteix la nova activitat dirigida Indoorwalking.

A més d’aquestes actuacions, el pla preveu el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais.

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).