Ampliem l’oferta de pàdel…

Ampliem l’oferta de pàdel en una pista més

 

El Club Natació Terrassa ha finalitzat les obres de trasllat de tres pistes de pàdel i la construcció d’una nova pista, una actuació que s’emmarca dins del pla de millores que pretén modernitzar diferents espais de l’entitat. La intervenció ha consistit en canviar la ubicació de les tres pistes situades entre les pistes poliesportives, que ara es troben al costat del parc infantil i la Plaça Dura, i la posada en marxa d’una nova pista també a la Plaça Dura, que es diferencia clarament atès que la gespa artificial és de color blau. Hores d’ara, doncs, l’oferta de pistes de pàdel de l’entitat augmenta de nou a deu.

 

Un nou avenç d’un projecte ampli de millora

 

El trasllat de les tres pistes de pàdel i la construcció d’una de nova esdevé un pas més del projecte ampli de millora que ha emprès el club per modernitzar les instal·lacions i per construir-ne d’altres que permetin la prestació de serveis esportius de major qualitat a la ciutadania.

A principis d’agost, el club va inaugurar una nova sala d’activitats dirigides al Pla del Bon Aire i va substituir la gespa del camp de futbet. Abans, a principis de juliol, el CN Terrassa va estrenar la nova maquinària d’última generació amb la qual s’ha dotat la Sala de Fitness i la Sala Natcross, la implantació de la qual ha estat possible gràcies a una ampliació i millora de la connectivitat wifi a les sales i en altres espais del club que va desenvolupar-se en paral·lel. El club també va posar en funcionament la Sala d’El·líptiques, on s’imparteix la nova activitat dirigida Indoorwalking.

A més d’aquestes actuacions, el pla preveu el tancament perimetral i la nova pavimentació de les actuals estructures cobertes de les pistes poliesportives de l’Àrea Olímpica i la realització d’una bateria de vestidors entre aquests dos espais.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies