Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Fase final del Campionat d’Espanya Juvenil Femení de waterpolo

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Fase final del Campionat d’Espanya Juvenil Femení de waterpolo

 

 

El Club Natació Terrassa disputarà entre divendres i diumenge la fase final del Campionat d’Espanya Juvenil Femení de waterpolo, una competició que aplegarà els dotze millors equips de la categoria i que se celebrarà a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell.

El conjunt de Xavi Pérez està enquadrat en el grup D. Debutarà divendres a les 11.40h contra el Real Canoe NC. A la tarda, a les 18.10h, tancarà la primera fase contra el CE Mediterrani. El grup A està integrat pel CN Mataró, l’Escuela Waterpolo Zaragoza i el Leioa WLB; CW Elx, CDN Boadilla i CW Dos Hermanas formen el B; i CN Ciudad de Alcorcón, CN Metropole i CN Sabadell componen el C. Cada grup es desenvoluparà pel sistema de lligueta.

Els dos primers classificats de cada grup accediran als quarts de final, mentre que els quatre tercers pugnaran pels llocs que van del novè al dotzè. Com és habitual en aquest format de competició, el matx de quarts de final significarà el tall de cara a la lluita per les medalles. Els guanyadors es classificaran per a semifinals, mentre que els perdedors disputaran els partits per decidir les places de la cinquena a la vuitena.

 

Accedir a quarts de final

 

El tècnic local es mostra prudent respecte a les opcions de l’equip. “El primer objectiu serà competir, poder jugar divendres, després de les moltes baixes que vam patir al Campionat de Catalunya”. Dit això, Pérez remarca que sempre cal pensar en quedar “en la millor posició possible”. L’entrenador egarenc subratlla que el grup D és el més difícil de la competició. “No serà gens fàcil obtenir una de les dues places que classifiquen per als quarts de final. Per això, de moment, ens centrem en aquests dos partits. El Mediterrani és l’actual campió d’Espanya cadet, fita que ja mostra el seu nivell, atès que moltes jugadores formaran part també de l’equip juvenil. El Canoe, al seu torn, va quedar tercer al campionat de Madrid i compta amb moltes waterpolistes que juguen al conjunt absolut de Primera Divisió”.

El juvenil femení del CN Terrassa que competirà a la màxima cita estatal està integrat per Alba Muñoz, Maria Manso, Sara Quirante, Noelia Cuenda, Maria Tevar, Noa Boronat, Berta Pastor, Laura Ferrer, Daniela Quinzada, Laia Sánchez, Alexandra Serrano, Anna Finestra, Esther Arcas i Claudia González.

 

+ INFORMACIÓ DEL CAMPIONAT

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.