Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Futbol

Organitzem el grup E de la 2a fase de la Champions League

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Acollirem el grup E de la segona fase de la Champions League de waterpolo

 

 

La fase tindrà lloc del 13 al 15 de setembre a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica

L’Estrasburg francès, el VK Sabac serbi i l’Steaua de Bucarest romanès, contrincants de l’equip de Dídac Cobacho

 

 

 

El CN Terrassa serà la seu del grup E de la segona fase de la Champions League de waterpolo que se celebrarà del 13 al 15 de setembre. El sorteig s’ha realitzat aquest migdia a Volos (Grècia), ciutat on s’està disputant el Campionat d’Europa Juvenil Femení.

El conjunt de Dídac Cobacho, doncs, serà l’amfitrió d’un grup en què tindrà com a rivals l’Estrasburg francès, el VK Sabac serbi i l’Steaua de Bucarest romanès. Els egarencs i els francesos s’estrenen en aquesta fase de la competició, mentre que els serbis hi accedeixen com a segons classificats del grup A i els romanesos com a quarts classificats del grup B de la primera fase celebrada el cap de setmana.

L’entrenador egarenc es mostra molt satisfet de poder jugar la fase a casa. “Fa temps que hi anàvem al darrere i finalment ho hem aconseguit”. Cobacho creu que es tracta d’un grup “obert, sense un favorit indiscutible, de manera que tant pots quedar primer com últim”. Dit això, el tècnic local considera l’Estrasburg l’equip més fort. “És el campió francès, un conjunt experimentat farcit de jugadors estrangers”. Quant al Sabac i l’Steaua, Cobacho assenyala que vénen de competir en la primera fase, “cosa que els proporciona més rodatge. A més, cal tenir en compte que els romanesos van guanyar el CN Barcelona en l’enfrontament directe”.

 

Tres grups més

 

La segona fase de la Champions League contempla tres grups més. El C aplegarà el Brescia italià, el Lokomotiv Tbilisi georgià, el CN Barcelona i el CSM Oradea romanès, que exercirà d’amfitrió. L’OSC Postdam alemany, el Sintez Kazan i el Dynamo de Moscou russos i l’OSC Budapest hongarès, que acollirà la fase, formen el grup D, i el Vouliagmeni grec, el Jadran Split croat, el Pays d’Aix Natation francès i l’Estrella Roja integren el grup F, que tindrà lloc a Belgrad (Sèrbia). Els dos primers de cada grup accediran a la tercera fase, que es desenvoluparà en format d’eliminatòria d’anada i tornada.

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.