Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa

Club Natació Terrassa

Institucional

El CN Terrassa, a la Comissió Delegada de la RFEN

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

El CN Terrassa, a la Comissió Delegada de la RFEN

 

 

La nedadora Maria Buch i el president Jordi Martín formaran part de l’Assemblea

 

 

El Club Natació Terrassa estarà present a la Comissió Delegada de la Federació Espanyola de Natació (RFEN) per un període de tres anys, 2021-2024, segons va determinar l’assemblea del màxim organisme de la natació espanyola celebrada dissabte de forma telemàtica. En aquest acte, es va proclamar president de forma provisional Fernando Carpena, que ha estat l’únic candidat que s’ha presentat als comicis, amb 102 vots a favor i 5 abstencions. A falta de la proclamació oficial, que tindrà lloc aquesta setmana si no hi ha reclamacions ni recursos, Carpena compliria el seu quart mandat a la RFEN.

Al marge de la presència a la Comissió Delegada, el club comptarà amb dos membres a l’Assemblea, el president Jordi Martín i la nedadora Maria Buch.

La composició de la Comissió Delegada per al període 2021-2024 seria la següent:

 

Per l’Estament de Presidents de les Federacions Autonòmiques:

 

-José Maroto Artiles (Federació Canària)

-Jesús Báscones Gómez (Federació Càntabra)

-Juan José Dueñas Herruzo (Federació Madrilenya)

-Enric Bertrán Campañá (Federació Catalana)

-Francisco Olmos García (Federació Andalusa)

 

Per l’Estament de Clubs:

 

-EM Miralbueno El Olivar

-CN Ferca San José

-CN Terrassa

-Navial

-CD Gredos San Diego

 

Per l’Estament d’Esportistes:

-Agustín García González

-Daniel López Pinedo

-Daniel San Román Fernández

 

Per l’Estament de Tècnics:

-Pedro Uriz Fernández

 

Per l’Estament de Jutges i Àrbitres:

-Manuel Real Izquierdo

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.