Renovació de l’acord amb…

Renovació de l’acord de col·laboració amb Infisport

 

El Club Natació Terrassa i Infisport han renovat l’acord de col·laboració subscrit la temporada 2016-2017. L’empresa de suplementació nutricional esdevindrà patrocinador de les seccions de natació i waterpolo per dues temporades més, l’actual, 2018-2019, i la següent, 2019-2020.

El conveni de col·laboració contempla que Infisport proporcioni producte adreçat als esportistes d’ambdues seccions en condicions especials. Així mateix, l’acord preveu que Infisport gaudeixi de visibilitat per mitjà dels diferents canals de què disposa el club. Per exemple, la marca apareixerà a la pàgina web del club i a les publicacions relatives a les dues seccions, així com a les corresponents xarxes socials. Igualment, disposarà d’un espai publicitari a l’interior de la piscina.

 

Infisport, des del 1996

 

Infisport és una empresa espanyola fundada l’any 1996 amb l’objectiu d’investigar sobre les necessitats nutricionals en l’activitat física i desenvolupar formulacions basades en l’evidència científica.

El coneixement adquirit durant aquest temps i el treball continu d’actualització permet oferir una gamma completa de complements alimentaris per a esportistes agrupada en set famílies, orientades a cobrir les necessitats reals en diverses disciplines esportives amb qualitat i eficàcia. El fet que nombrosos metges esportius i seleccions estatals recomanin productes Infisport als seus esportistes, equips i clubs n’avala la seva credibilitat.

Related Posts

Sorry, the comment form is closed at this time.

Aquest lloc web utilitza galetes perquè vostè tingui la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el ser consentiment per a l'acceptació de les esmentades galetes i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqui l'enllaç per més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies