Logotip del Club Natació Terrassa
Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Natació

Dues medalles en el Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open

Picture of Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Dues medalles en el Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open

 

 

El CN Terrassa ha aconseguit dues medalles (una de plata i una de bronze) en el XI Campionat de Catalunya de Fons Indoor Open que s’ha celebrat aquest matí a les instal·lacions de Can Llong del CN Sabadell. La competició ha aplegat 123 nedadors de 29 clubs diferents.

Les dues medalles han arribat en la prova de 3000 m júnior 1 masculí, en la qual Oriol Pérez ha estat segon amb una marca de 33.57.40, per davant del seu company Joan Ruiz, bronze amb 33.59.26. El títol ha correspost a Pablo Nevado (CN Sabadell), que ha aturat el crono en 33.04.91.

 

Quatre representants més

 

El club ha comptat amb quatre representants més en aquesta cita. Guillem Lázaro ha finalitzat en quart lloc en els 3000 m absolut masculí amb una marca de 33.47.23. Al seu torn, Jan Vilaseca s’ha classificat vuitè en els 2000 m infantil masculí amb un temps de 24.06.59, mentre que la també infantil Aroa Espinosa ha estat novena sobre la mateixa distància en l’apartat femení (25.02.96). Així mateix, Queralt Velasco ha ocupat la novena plaça en els 3000 m júnior 2 femení amb un registre de 40.17.74. Aquests resultats han proporcionat el club la cinquena posició en la classificació per equips amb 68 punts.

 

Els resultats dels nedadors del club han estat els següents:

 

2000 m infantil femení    
9.-Aroa Espinosa 25.02.96  
2000 m infantil masculí    
8.-Jan Vilaseca 24.06.59  
3000 m júnior 1 masculí    
2.-Oriol Pérez 33.57.40  
3.-Joan Ruiz 33.59.26  
3000 m júnior 2 femení    
9.-Queralt Velasco 40.17.74  
3000 m absolut masculí    
4.-Guillem Lázaro 33.47.23  

 

Força, Terrassa!

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES

L’informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades Personals i garantia dels drets digitals), les dades sol·licitades en quants formularis o espais en què es requereixi la seva identificació dins de la present pàgina web passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el número 3163. L’ús d’aquest lloc web implica l’acceptació d’aquests termes. Si no està d’acord amb ells, li preguem que no utilitzi aquest lloc web.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, supressió, oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (Clica aquí per sol·licitud de Drets ARCOPOL)
Informació addicionalPot accedir al detall de la Política de privacitat completa del Club Natació Terrassa a través del següent enllaç

El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi el seu consentiment, podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió (“dret a l’oblit”), oposició, portabilitat, limitació del tractament, i dret d’oposició a les decisions automatitzades (drets ARCOPOL) recollits al Reglament (UE) 2016/679 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes dades, a traves de l’espai web: https://clubnatacioterrassa.cat/club/proteccio-de-dades/, o bé exercir els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa.

Els afectats també poden realitzar una reclamació davant l’Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT) o de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades (AEPD).