Logotip del Club Natació Terrassa
Club Natació Terrassa
Seccions
Waterpolo

Desplaçament complicat a Mataró

Premsa Club Natació Terrassa
Premsa Club Natació Terrassa

Desplaçament complicat del sènior masculí de waterpolo a Mataró

 

 

El sènior masculí de waterpolo visitarà demà (12.45h) la piscina Joan Serra per enfrontar-se al Quadis CN Mataró en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Premaat Divisió d’Honor. El conjunt de Dídac Cobacho, tercer amb 16 punts, encara un desplaçament difícil, en un escenari tradicionalment maleït per als egarencs. Els maresmencs, hores d’ara, són setens amb nou punts.

El xoc de demà serà el tercer en set dies, circumstància que el tècnic local no considera negativa. “Disputar partits sempre és positiu per a l’equip. És cert que no et permet fer entrenaments específics de força, per exemple, però facilita que el grup estigui activat permanentment”. Cobacho afirma que, fins al moment, el rendiment de l’equip és esplèndid. “Duem la línia correcta a la lliga. Hem de seguir aquest camí”.

L’entrenador egarenc assenyala que jugar en piscina descoberta és una de les màximes dificultats de cara a demà. “Sempre costa adaptar-s’hi. A més, aquesta setmana no hem pogut entrenar tot el que haguéssim volgut a la piscina exterior a causa del temps, ja que hem preferit preservar la salut dels jugadors i evitar refredats”. Cobacho entén que l’escalfament abans del partit serà important. “És el moment per prendre referències i per mesurar les distàncies”. El tècnic subratlla que serà clau mostrar-se “segur en defensa i efectiu en atac, sense caure en la precipitació”.

El Quadis CN Mataró ha disputat enguany dues fases de l’Euro Cup i, recentment, va ser eliminat en la ronda de quarts de final pel Digi Oradea romanès. El conjunt que dirigeix Beto Fernàndez presenta una novetat respecte la temporada passada, el brasiler Gustavo Guimaraes, “que els ha proporcionat més potencial ofensiu”. L’altre referent en atac dels maresmencs és Germán Yáñez, màxim anotador de l’equip amb dotze dianes. Cobacho destaca també la tasca dels boies Àlex Codina i Edu Mínguez, “dos waterpolistes experimentats”, i la intensitat del jove Lluc Bertran.

 

Força, Terrassa!

Icona de l'aplicació Mi Club Online

Aplicació

Descarrega l’aplicació Mi Club Online al teu mòbil. Un cop instal·lada, escaneja el següent codi QR quan t’ho sol·liciti. D’aquesta manera, es carregarà l’àrea de socis/es del club i podràs iniciar sessió amb el teu codi d’usuari i contrasenya (prem aquí si has oblidat alguna d’aquestes dades).

Codi: GkYTJ1Ir56

Política de cessió de dades

* Li informem que, en compliment del que preveu la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Reglament Europeu de Protecció de Dades (UE 2016/679) i Ley Orgánica 3/2018, de 5 de diciembre, de Protección de Datos Personales y garantía de los derechos digitales), les dades sol·licitades en el present document passaran a formar part d’un fitxer titularitat i responsabilitat de CLUB NATACIÓ TERRASSA, amb domicili a Avinguda de l’Abat Marcet, s/n · 08225 · Terrassa, i proveïda de CIF G08360463, Club privat inscrit en el Registre de Clubs i Associacions Esportives, amb el nombre 3163.

Informació bàsica de Protecció de Dades
ResponsableCLUB NATACIÓ TERRASSA
FinalitatRecollida de dades amb formulari de contacte
LegitimacióConsentiment explícit de l’interessat/da
DestinatarisNo se cediran dades a tercers, excepte obligació legal
DretsAccés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea
Informació addicionalPot accedir a la informació detallada de Protecció de Dades a la pagina web del Club, https://clubnatacioterrassa.cat/avis-legal/


El soci / usuari coneix i consent el tractament de les seves dades per a les finalitats descrites, i en aquells casos que es requereixi del seu consentiment,  podrà exercir els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, així com la resta de drets recollits en la normativa Europea, mitjançant correu electrònic al Delegat de Protecció de Dades a l’adreça rgpd@clubnatacioterrassa.cat, identificant-se com a soci / usuari o representant legal, especificant l’exercici dels seus drets en la seva sol·licitud, o bé exercitar els seus drets per comunicació postal, per correu ordinari a l’adreça (domicili social) anteriorment indicada.